Η πιο κρίσιμη στροφή για τα πλέι-οφ με την ΑΕΚ να δοκιμάζεται στο Περιστέρι (NS2, 17:00) κόντρα στον Ατρόμητο. Η Ένωση θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα του ΠΑΟΚ και να πιάσει κορυφή, με του γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη.
Γεμάτος με ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του, για το αυριανό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Μοναδικά προβλήματα για την ομάδα των δυτικών προαστίων θα είναι οι Ανδρέας Τάτος και Θανάσης Καραγκούνης, οι απουσίες των οποίων ωστόσο είναι γνωστές. Από εκεί και περα στην διάθεση του Γιώργου Δώνη επέστρεψε ο Ματίας Ιγκλέσιας, που στο ματς της Πέμπτης με την Ένωση εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Στα της ενδεκάδας ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, το Σκόνδρα δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά, με τους Φυτανίδη και Τόμας να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στο κέντρο η τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Επστάιν, με τον Μπρίτο μπροστά τους και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή τουν Ατρομήτου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Σφακιανάκης, Οικονόμου, Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Μπάλλας, Καραμάνος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου και Ιγκλέσιας.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, οι φίλοι των Περιστεριωτών θα μπορούν να τα προμηθευτούν απ' το γραφείο Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων, απ' τις 11:00 ως τις 14:30. Παράλληλα απ' τις 15:00 μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού, η πώλησή τους θα γίνεται απ' τα εκδοτήρια του γηπέδου, με γενική είσοδο να έχε οριστεί στα 15 ευρώ, εκτός απ' την Θύρα 3, που θα είναι 40 ευρώ.

Για το διπλό στο Περιστέρι

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ολοκληρώθηκε, 23 παίκτες στην αποστολή από «Κωστέ», εκτός Κοντοές, Σιαλμάς.

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης που ίσως να την φέρει στην πρώτη θέση της διαδικασίας των πλέι οφ θα αγωνιστεί αύριο η ΑΕΚ στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο κάτι που έχει επισημάνει στις ομιλίες του ο Νίκος Κωστένογλου προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ελληνας τεχνικός της Ενωσης με την ολοκλήρωση της προπόνησης γνωστοποίησε τις 23 επιλογές του για την αποστολή ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Εκτός έμειναν οι Σιαλμάς και Κοντοές που δεν συμμετείχαν στην προπόνηση, όπως και ο Εγγλέζου που είχε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, τη στιγμή που ο Τσίτας υπέστη διάστρεμμα και εγκατέλειψε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να παρατάξει τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Γεωργέα, Μανωλά, Μπουγαϊδη, Καράμπελα. Η τριάδα στο κέντρο θα είναι οι Καφές, Μάκος, Βάργκας. Ο Λεονάρντο θα είναι δεξιά, ο Κλωναρίδης αριστερά με τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Οι 23 «κιτρινόμαυροι» εκλεκτοί του Κωστένογλου είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.

                                                  ΠΗΓΗ:   www.gazzetta.gr             ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ