Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Νάτος ο Νεοφιλελευθερος τζήμερος: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ


ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
"Επειδή όμως το διάβασα το Μνημόνιο, θεωρώ ότι κάποια πράγματα έχουν σημασία. Για παράδειγμα δεν θεωρώ ότι οι μισθοί του Δημοσίου είναι μείζονος σημασίας." 
anti-ntp.net: Σωστό. Αλλά δεν σε ακούω να λες για τους μισθούς των βουλευτών, του Προβόπουλου (4.000.000 ευρώ ) ή τους για τους συμβούλους του Βενιζέλου (800.000 μηνιαίως) τότε ναι. Είμαι σίγουρος οτι δεν εννοείς αυτούς όμως. Επίσης  δεν σε ακούω να μιλάς για τα  17 δις ευρώ που δώσαμε σε τόκους το 2011. Αυτά δεν σε πειράζουν; 

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ!
"Η φορολόγηση διώχνει το κεφάλαιο και όταν....
φεύγει το κεφάλαιο, φεύγει και η εργασία. Δεν πρέπει να τιμωρείται κάποιος επειδή έχει εισόδημα, επειδή ξενυχτάει και κατεβάζει ιδέες και δημιουργεί θέσεις εργασίας", είπε χαρακτηριστικά.

anti-ntp.net
Πρωτοετής φοιτητής οικονομικών γνωρίζει ότι  η φορολόγηση του πλούτου των μεγάλων επιχειρήσεων είναι αναγκαία για την αναδιανομή εισοδήματος. Αυτά είναι γεγονός. Αυτό που πρέπει να καταργηθεί είναι οι έμμεσοι φόροι που στεγνώνουν την μεσαία τάξη και την αγορά. Μηδενικοί φορολογία πρέπει να υπάρχει στα είδη πρώτης ανάγκης. Π.χ Γάλα, ψωμί, μακαρόνια. Όπως επίσης 
Θα συμφωνήσουμε σε έναν με τον Θ.Τζήμερο: ""Γιατί μας ενοχλούν οι υμνητές του Χίτλερ, μόνο και οι υμνητές του Στάλιν δεν μας ενοχλούν;", κατέληξε. "


Τα παραπάνω τα δήλωσε στο news247.gr
Twitter Bird Gadget