Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τέλος από τον Οδυσσέα ο Αλεξίου

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών αποτελεί ο τεχνικός, Σάκης Αλεξίου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά και την βαριά ήττα που υπέστη η ομάδα με σκορ 4-0 από τον Βατανιακό και με την οποία γίνονται ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την υπόθεση της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία.
Ο κ. Αλεξίου, έπειτα από αρκετή σκέψη αποφάσισε ότι το να παραιτηθεί από τη θέση του θα ήταν ίσως ένα σοκ που χρειαζόταν η ομάδα προκειμένου να μπορέσει έστω και την ύστατη στιγμή να σώσει την παρτίδα. Αναφέρουμε ότι το διαζύγιο με τον Οδυσσέα ήρθε έπειτα από συζήτηση που έκανε ο μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας με τον πρόεδρο της κ. Σαμουηλίδη, ο οποίος αυτή τη φορά έκανε δεκτή την παραίτηση του (είχε παραιτηθεί και νωρίτερα μέσα στην περίοδο αλλά τότε δεν είχε γίνει αποδεκτή η παραίτηση του κ. Αλεξίου), μέσα σε πολύ καλό κλίμα εφόσον οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν.
Το τελευταίο τους χαρτί θα παίξουν στα εναπομείναντα παιχνίδια οι Σερραίοι προκειμένου να πετύχουν το… θαύμα της παραμονής στην κατηγορία για πέμπτη συνεχή χρονιά. Την ομάδα πλέον αναλαμβάνει ο βοηθός του μέχρι πρότινος τεχνικού, Παναγιώτης Ανδρέου.

                                         ΠΗΓΗ: www.sport2310.gr                   ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ        
Twitter Bird Gadget