Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το πολυτελέστερο γιοτ του πλανήτη, ανήκει στον…


Το πολυτελέστερο γιοτ του πλανήτη, ανήκει στον…
…Αμπράμοβιτς! Είναι κανείς που δεν το περίμενε;

Διότι εάν έχει κάποιος οποιαδήποτε αμφιβολία, ας κάνει ένσταση στο «Forbes».

Αφού σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό, αυτά που έχει μέσα του το “Eclipse”, δύσκολα τα φαντάζεται ανθρώπινος νους… Ας ρίξουμε μία ματιά στο τι περιέχει.

Καταρχάς, να πούμε ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας αγόρασε την συγκεκριμένη «βαρκούλα» πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια.

Και το 162 μέτρων γιοτ, παρέχει για τον ιδιοκτήτη του ένα προσωπικό κατάστρωμα 56 μέτρων, με μια εσωτερική πισίνα μήκους 16 μέτρων! Της οποίας ο… πάτος, έχει την δυνατότητα να μεγαλώσει και να γίνει χώρος για πάρτι και χορό! Το πολυτελές γιοτ παρέχει δωμάτια και για 92 άτομα προσωπικού!

Επίσης, το γεγονός πως έχει τρία ελικοδρόμια, δεν περνάει απαρατήρητο. Ενώ εάν κάποιος θέλει να πάει κινηματογράφο, δεν χρειάζεται να βγει από το “Eclipse”, αφού έχει έναν μέσα. Ούτε χρειάζεται να κάνει πέσει στη θάλασσα για να κολυμπήσει και να γυμναστεί, αφού υπάρχει ήδη ένα γυμναστήριο με πισίνες, σάουνες και ότι άλλο τραβάει ο οργανισμός του καλεσμένου.

Από εκεί και πέρα, τεράστια γιοτ κατέχουν επίσης ο Σείχης του Ομάν Αλ Σαίντ και του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλαζίζ Αμπντουλάχ. Αλλά δεδομένα, το γούστο τους δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο του Ρώσου…

Αλέξης Παπαχρήστος

sport-fm.gr
Twitter Bird Gadget