Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τελευταία πράξη Αγρίνιο

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, Novasports 1), με τις δυο ομάδες να αναζητούν τους τρεις βαθμούς…
Με τρεις σερί ισοπαλίες χωρίς τέρματα, ο Παναιτωλικός αναζητά τη νίκη που θα τον ανεβάσει κι άλλο στη βαθμολογία και θα τον φέρει στην 10η θέση. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητά την πρώτη εκτός έδρας νίκη, δεύτερη σερί μετά το 2-1 επί της Ξάνθης στους «Ζωσιμάδες» την προηγούμενη εβδομάδα, που θα τον φέρει στην 3η θέση μαζί με τον Εργοτέλη.
Μέσα ο Καμαρά
Με τον Καμαρά να ακολουθεί το κανονικά πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος συμπεριλαμβάνονται δεκαεννιά ποδοσφαιριστές: Μπόγιοβιτς, Μπικέι, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Πόι, Καλί, Μπελόν, Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Πασάς, Σφακιανάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκόλιας, Κουτσοσπύρος, Στεφανάκος.
Εκτός έμειναν οι Θεοδωρίδη, Δάρλας, Ιωάννου, Άσκες, Μουμίν, Καλογέρης, Μύγας, Κουτρομάνος, Τακίδης και οι Σμίλτος, Μήλιος, Μεταξούλης, που αγωνίστηκαν με την ομάδα Κ20.]
Χωρίς Ντε Βινσέντι ο ΠΑΣ
Τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και στο Αγρίνιο, όπου τη Δευτέρα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό.
Το μόνο πρόβλημα του Σάββα Παντελίδη είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης το επόμενο διάστημα. Την Κυριακή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και ανακοινώθηκαν οι εκλεκτοί για το Αγρίνιο.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Αμπάρης, Αυγενικού, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Ντάσιος, Τσάβεζ, Κεϊτά, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γιάκος και Στρούνα.
                                                       Πηγή: www.onsports.gr 
Twitter Bird Gadget