Σοκ στον ΟΦΗ παραμονές Ολυμπιακού! Ο Ταυλαρίδης δεν προπονήθηκε και ο δικηγόρος του ζήτησε συνάντηση με την ΠΑΕ για να λυθεί το συμβόλαιό του λόγω οφειλών. Παίζει την Κυριακή!
Τα προβλήματα για τον ΟΦΗ δεν είναι λίγα, με τους παίκτες να παραμένουν απλήρωτοι. Γι' αυτό και οι άνθρωποι της ΠΑΕ συναντήθηκαν πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης με τους παίκτες και συζήτησαν για οικονομικά θέματα.
Στη συνάντηση αυτή ζητήθηκε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, όμως φαίνεται πως αυτή του Στάθη Ταυλαρίδη εξάντλησε τα όριά της. Αυτό δήλωσε ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός και αποχώρησε δίχως να λάβει μέρος στην προπόνηση.
Λίγο αργότερα ο δικηγόρος του ήρθε σε επικοινωνία με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τους γνωστοποίησε πως θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τους ζήτησε να γίνει συνάντηση των δυο πλευρών την προσεχή Δευτέρα, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του. Έτσι, το κλίμα στους Ομιλίτες δεν είναι και το καλύτερο δυνατό λίγες ώρες πριν από τον δύσκολο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».
Ούτε σήμερα ο Μάντζιος
Έπειτα, λοιπόν, από την εξέλιξη αυτή, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία των κρητικών για την αναμέτρηση της Κυριακής. Στο πρόγραμμα δε συμμετείχε ούτε σήμερα ο Βαγγέλης Μάντζιος, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του στο ματς με τους Πειραιώτες.
Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα με περιοριστικούς όρους. Κατά τη διάρκεια αυτού ο «Αναστό» τόνισε στους παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να ακολουθούν όταν αμύνονται και όταν επιτίθενται. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί αύριο με μια προπόνηση το απόγευμα, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

                                                                                 ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr