Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

"Δίνουμε τον Μανωλά αλλά με 800.000 ευρώ"

Το Δ.Σ της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Απόρριψη της πρότασης της Ντιέπρ για τον Κώστα Μανωλά και επιθυμία πώλησης με περισσότερα χρήματα

Ο Κώστας Μανωλάς θα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Ουκρανία για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ντνιεπρ το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ουκρανία, όμως την ίδια στιγμή η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει ανάψει ακόμα "πράσινο φως" για την παραχώρησή του.
Τουλάχιστον όχι με τα χρήματα που δίνουν οι άνθρωποι της Ντνιέπρ. Όπως προέκυψε από το Δ.Σ που ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ αξιώνει 800.000 ευρώ προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη λίγους μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του, με τους διοικούντες τον "Δικέφαλο" να μην ξεχνούν ότι από το ποσό που θα καρπωθούν από την επικείμενη μεταγραφή το 30% θα πάει στην προηγούμενη ομάδα του, τον Θρασύβουλο.

Αργά το βράδυ αναμένεται να προσγειωθούν στην Ουκρανία ο Κώστας Μανωλάς συνοδευόμενος από τον θείο του Στέλιο Μανωλά και τον Βούλγαρο ατζέντη που έκανε το deal, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα υπάρξει συνάντηση την Πέμπτη με τους ανθρώπους της Ντνιέπρ.
Σε αυτό το ραντεβού θα πάρει μέρος και ο Άρναρ Γκρέταρσον, με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης να επιθυμεί να παρουσιάσει τις θέσεις του συλλόγου και τις οικονομικές του αξιώσεις προκειμένου να πει το οριστικό "ναι" για την πώληση.
Μπορεί πάντως να υπήρξε αρνητική απάντηση στην πρόταση των Ουκρανών, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή.
Και αυτό γιατί αφενός η ΑΕΚ θέλει να βάλει χρήματα στο ταμείο της και να μην χάσει τον παίκτη το καλοκαίρι χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ (μένει ελεύθερος) και αφετέρου προτιμάει να δώσει τον παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού παρά να τον δει να φοράει τη φανέλα ανταγωνιστικής ελληνικής ομάδας (το φλερτ του Ολυμπιακού υπάρχει πάντα στο προσκήνιο

                                                                             ΠΗΓΗ:www.sport24.gr    
Twitter Bird Gadget