Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Β΄ Αγγλίας: 34η αγωνιστική (previews)

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Όξφορντ και τη Σουίντον ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής για τη Β΄ Αγγλίας, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγονται ακόμη 11 αναμετρήσεις. Διαβάστε στο premierleague.gr τα previews των αγώνων.
(14:00) Όξφορντ – Σουίντον
Γήπεδο: «Όξφορντ Στάντιον»
*Τοπικό ντέρμπι υψηλής επικινδυνότητας.
Όξφορντ: Τέταρτη ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς για την ομάδα, που την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Μάκλσφιλντ εντός έδρας. Άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά στις ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν άστοχη. Βρέθηκε πίσω με αυτογκόλ του Ντιούμπερι(τρίτο την φετινή σεζόν) και αυτό την ξύπνησε και άρχισε αμέσως να πιέζει. Κατάφερε στο 42′ να ισοφαρίσει και στην επανάληψη παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Δείχνει κολλημένη το τελευταίο καιρό επιθετικά, αλλά με μία νίκη θα βάλει και πάλι σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση μέσα στην εφτάδα. Εκτός ο χαφ Λίβεν, ο στόπερ Ράϊτ, οι εξτρέμ Πίταμν και Πότερ, όπως και ο μέσς Χέσλοπ.
Σουίντον: Συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά και το εύκολο 2-0 επί της Μπέρτον μεσοβδόμαδα και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο καιρό. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα, που παίζει την καλύτερη μπάλα στην κατηγορία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν μέτρια στο πρώτο μέρος, αλλά είχε την υπεροχή. Στην επανάληψη μπήκε σαφώς πιο αποφασισμένα και καθάρισε τη νίκη μέσα σε πέντε λεπτά(53′, 58′). Ο Ντι Κάνιο τόνισε πως το σημερινό ματς είναι πολύ κομβικό ,αφού τόσο η Όξφορντ, όσο και οι ίδιοι θέλουν μόνο τη νίκη. Αμφίβολος ο μέσος Σμιθ.
(17:00) Άκρινγκτον – Πορτ Βέϊλ
Γήπεδο: «Φρέϊζερ Ινγκλ»
Άκρινγκτον: Γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα της με τον Κουκ στον πάγκο της και έχει απομακρυνθεί από την πρώτη επτάδα, με αποτέλεσμα να χάνει το τραίνο των πλέϊ οφ ανόδου. Το 2-0 από την Σουίντον ήρθε τελείως φυσιολογικά, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε στο ημίωρο να χάνει με 2-0 και να μην δείχνει ικανή να αντιδράσει. Ήταν πιο καλή στην επανάληψη και προσπάθησε να πιέσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό ήταν και το τέταρτο συνεχές ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει και αυτό τονίζει το μεγάλο επιθετικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα. Εκτός σήμερα ο χαφ Χιουζ, ο στόπερ Γουίναρτν και ο στόπερ Χέσεϊ.
Πορτ Βέϊλ: Αναδείχθηκε ισόπαλη στο μεγάλο ντέρμπι με την Κρου την περασμένη αγωνιστική, αλλά κράτησε το αήττητό της για έκτο συνεχή ματς. Προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με αυτογκόλ και στην συνέχεια παρότι είχε ευκαιρίες να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα, δεν το έκανε και μοιραία το πλήρωσε στο 80′. Δεν είχε τη γνωστή καλή επιθετική της λειτουργία ,αφού η άμυνα της Κρου την δυσκόλεψε αρκετά. Ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ είχε την υπεροχή δυσκολευόταν πολύ να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου. Βρίσκεται στην 8η θέση και κρυφοκοιτάζει με αξιώσεις στην πρώτη επτάδα. Πλησιάζει το καθεστώς οικονομικής διαχείρισης και αν δεν καταφέρει να εξοφλήσει τις οφειλές της, παραμονεύει ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών. Εκτός ο μπακ Γέϊτς.
(17:00) Κρόουλι – Τορκί
Γήπεδο: «Μπροντφιλντ Στάντιον»
Κρόουλι: Απέτυχε σε τέταρτο συνεχόμενο ματς να πάρει τη νίκη και πλέον έχει υποχωρήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Σριούσμπερι, αλλά η απόδοσή της ήταν καλή.Κοίταξε στα μάτια την αντίπαλο και προηγήθηκε διάκαια στο 34′, αλλά η ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου ήταν κομβική. Στο δεύτερο είχε πιο παθητικό ρόλο και δέχθηκε δεύτερο γκολ στο 75′, ενώ στην τελευταία απέλπιδα προσπάθεια που έκανε, έχασε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. «Είναι κρίμα σε ένα ματς που είχαμε τόσο καλή απόδοση να μην πάρουμε ούτε ένα βαθμό» τόνισε απογοητευμένος ο Έβανς. Εκτός ο μπακ Χαντ και ο κίπερ Σίρερ.
Τορκί: Το σερί των οκτώ συνεχόμενων νικών ακολούθησε η ήττα με 2-1 εντός από την Μπράντφορντ και αυτή της περασμένης αγωνιστικής με 2-0 από την Τζίλιγχαμ εκτός έδρας. Μέτρια εμφάνιση από την ομάδα που αγχώθηκε στο πρώτο μέρος, αφού δεν μπορούσε να σκοράρει και το πλήρωσε στην επανάληψη με το γκολ που δέχθηκε στο 51′. Προσπάθησε και έχασε ευκαιρίες για τη ισοφάριση, αλλά σε μία αντεπίθεση στις καθυστερήσεις δέχθηκε κόκκινη και αποβολή και έγινε το τελικό 2-0. Βρίσκεται μέσα στην πρώτη επτάδα και στόχος τη είναι τα πλέϊ οφ, αλλά θα πρέπει να ανακάμψει. Εκτός ο στόπερ Σα.
(17:00) Κρου – Σριούσμπερι
Γήπεδο: «Αλεξάντρα Στάντιον»¨
Κρου: Έχει δείξει σημάδια βελτίωσης τις τελευταίες αγωνιστικές και την περασμένη έφυγε με το 1-1 από το μεγάλο ντέρμπι με την Πορτ Βέϊλ εκτός έδρας, που μόνο δυσαρεστημένη δεν την αφήνει. Χωρίς πολλές φάσες κύλησε πρώτο μισό με μία Κρου καλά παραταγμένη στην άμυνά της. Με την αρχή της επανάληψης ο Αρτέλ πέτυχε αυτογκόλ και έδωσε προβάδισμα στην Πορτ Βέϊλ, αλλά με υπομονή έψαξε το γκολ στην συνέχεια και κατάφερε να το πετύχει στο 80′ με τον Μουρ. Παλεύει για μία θέση μέσα στην πρώτη εφτάδα, αλλά προς το παρόν δείχνει να είναι σε μειονεκτική θέση. Εκτός ο φορ Σμιθ.
Σριούσμπερι: Πήρε μεγάλη νίκη επί της Κρόουλι με 2-1 στο μεσοβδόμαδο ντέρμπι και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι διατήρησε το αήττητό της εντός έδρας και έκανε μεγάλο βήμα για την άνοδο. Δεν μπήκε καλά στο ματς και έδωσε χώρο στην αντίπαλο, που προηγήθηκε στο 34′. Κατάφερε η ίδια με πίεση στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου να ισοφαρίσει και στην επανάληψη ήταν σαφώς πιο επιθετική και με γκολ στο 75′ πήρε τη μεγάλη νίκη. «Ακόμα τρεις βαθμοί κι η άνοδος πλησιάζει» δήλωσε ευτυχισμένος ο τεχνικός της ομάδας, Τέρνερ. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.
(17:00) Μπαρνέτ – Ρόδεραμ
Γήπεδο: «Άντεχιλ Στάντιον»
Μπαρνέτ: Βαριά ήττα με 4-0 στην έδρα της γνώρισε την περασμένη αγωνιστική Μπαρνέτ, που μετράει πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς. Απέχει μόλις 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά η άμυνά της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Όλο το ματς κρίθηκε στην φάση του 16′ όπου αποβλήθηκε παίκτης ο Ντένεχι και με πέναλτι οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και μαζί και τα ηνία της αναμέτρησης. Η Μπράντφορντ σκόραρε ακόμα τρεις φορές(37′, 58′, 88′), με την άμυνα των γηπεδούχων να έχει πολλά κενά. Εκτός ο στόπερ Ντένεχι.
Ρόδεραμ: Έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη, αφού την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της με 1-0 από την Μπρίστολ Ρόβερς. Ένα ματς κομμένο και ραμμένο για 0-0, αλλά μία φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Χωρίς πολλές φάσεις το ματς, που μοιραία πήγε στην δύναμη και ένα πλασέ στα χασομέρια έδωσε τη νίκη στην Μπρίστολ. «Αυτό γίνεται όταν σου λείπει η ποιότητα. Μονίμως κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω» τονίζει απογοητευμένος ο τεχνικός της ομάδας, Σκοτ. Εκτός ο εξτρέμ Έβανς.
(17:00) Μπέρτον – Σάουθεντ
Γήπεδο: «Πιρέλι Στάντιον»
Μπέρτον: Κατάφερε να σταθεί καλά μόνο για ένα ημίχρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Σουίντον και ηττήθηκε μοιραία με 2-0. Αυτό ήταν το δέκατο ματς π ου η ομάδα αδυνατεί αν φτάσει στη νίκη και πλέον η γκρίνια έχει κάνει την εμφάνισή της στο στρατόπεδό της. Καλό πρώτο μέρος από την ομάδα, που πήρε ελάχιστα ρίσκα και δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλο. Στο δεύτερο κλείστηκε στην άμυνα και μέσα σε πέντε λεπτά δέχθηκε τα δύο τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση. Έχει υποχωρήσει πολύ βαθμολογικά και δύσκολα θα προλάβει να πάριε μία θέση στα πλέϊ οφ ανόδου. Εκτός ο χαφ Πάλμερ, ο φορ Κι, ο άλλος φορ Ζόλα και ο χαφ Μαγκομά.
Σάουθεντ: Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα και δεύτερο σερί ματς που μένει στο μηδέν στην επίθεση. Ηττήθηκε με 1-0 από την Μόρκαμ την περασμένη αγωνιστική και έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ την κολακεύει, αφού η αντίπαλος πέραν του γκολ που πέτυχε στο 75′ είχε χάσει νωρίτερα κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Απέλπισα προσπάθεια στο τέλος, αλλά έδειχνε ανήμπορη να διασπάσει το αμυντικό τοίχος της αντιπάλου. Υπέπεσαν σε παράπτωμα την προηγούμενη στο ξενοδοχείο οι Φέρνιναντ, Χολ και Ντίκινσον και αναμένεται βαριά καμπάνα. Εκτός ο χαφ Καλαλά και ο φορ Χάρις.
(17:00) Μπρίστολ Ρόβερς – Μάκλσφιλντ
Γήπεδο:»Μεμόριαλ Στάντιον»
Μπρίστολ Ρ: Πήρε πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Ρόδεραμ την περασμένη αγωνιστική και κατάφερε να απομακρυνθεί πολύ από τις τελευταίες θέσει της βαθμολογίας. Κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ,σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις και πήγαινα ολοταχώς προς την ισοπαλία. Έδειξε πάντως δύναμη και αποφασιστικότητα και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την καλή της αμυντική λειτουργία. Εκτός ο κίπερ Πόουκ και ο αντικαταστάτης του Μπίβεν.
Μάκλσφιλντ: Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη νομάδα, αφού μετά το 1-1 με την Όξφορντ εκτός έδρας, ήρθε η ισοπαλία με το ίδιο σκορ στην έδρα της με την Πλίμουθ. Κατάφερε να πάριε παλικαρίσια το βαθμό στην τελευταία αναμέτρηση, αφού ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 71′, σε ένα ματς που είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, αλλά στα τελευταία λεπτά βγήκε μπροστά και ισοφάρισε στο 96′ με τον Ντόνελι. Αγνοεί τη νίκη από τις 31/12 και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όσον’ αφορά την παραμονή της, αφού απέχει μόλις 3βαθμούς από την ζώνη την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός ο κίπερ Βέργκα, ο μπακ Χούϊτ και ο στόπερ Μπράουν.
(17:00) Ντάγκεναμ – Μπράντφορντ
Γήπεδο: «Ντάγκεναμ Στάντιον»
Ντάγκεναμ: Πήρε πολύ σημαντική νίκη με 2-1 την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Μόρκαμ και αυτή ήταν μία τεράστια βαθμολογική ανάσα για την ομάδα, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αποφασιστική και με πολύ πάθος η ομάδα μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 13′, αλλά στο 26′ γνώρισε την ισοφάριση. Καλύτερη σε γενικές γραμμές στην επανάληψη, που περιόρισε ιδανικά την αντίπαλο, κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 71′ και πήρε το τρίποντο. Εκτός ο φορ Σκοτ, ο κίπερ Λιούνγκτον και ο μπακ Ιλεσάμνι.
Μπράντφορντ: Πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά το επιβλητικό πέρασμά της από την έδρα της Μπαρνέτ με 4-0. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αποβολή παίκτη της αντιπάλου στο 16′ και με πέναλτι έκανε το 1-0. Πριν την λήξη του ημιχρόνου καθάρισε το ματς και με δεύτερο γκολ και χωρίς να ιδρώσει στην επανάληψη πέτυχε ακόμα δύο τέρματα. Απομακρύνθηκε αισθητά από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με τον τεχνικό της ομάδας να τονίζει ότι στόχος της είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Εκτός ο χαφ Φλιν, ενώ αμφίβολος για το σημερινό ματς είναι ο φορ Χάνσον και ο χαφ Σίερς.
(17:00) Όλντερσοτ – Μόρκαμ
Γήπεδο: «EBB Στάντιον»
Όλντερσοτ: Σε καταπληκτική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα, που όχι μόνο κατάφερε αν απομακρυνθεί αισθητά από τις τελευταίες θέσεις, αλλά πλέον απέχει και μόλις 8 βαθμούς από τα πλέϊ οφ. Στην τελευταία της παράσταση επικράτησε εύκολα με 4-1 της Μπαρνέτ στην έδρα της, δείχνοντας ακόμα μία φορά πόσο την έχουν βοηθήσει οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Στο ημίωρο είχε πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων και στο υπόλοιπο χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα πήρε ένα εύκολο τρίποντο. «Από εμάς εξαρτάται. Αν συνεχίσουμε έτσι όλα γίνονται» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Χολντσγουορθ. Εκτός ο κίπερ Φουόρνερ καιο μέσος Πέϊν.
Μόρκαμ: Η μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Σάουθεντ συνοδεύτηκε από την εντός έδρας ήττα από την Ντάγκεναμ την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και αυτό έχει προβληματίσει τον τεχνικό της ομάδας, που έχει ένα ελλιπές ρόστερ όμως στα χέρια του. Χαλαρή μπήκε στο ματς και το πλήρωσε στο 13′, αλλά βρήκε απάντηση στο 26′. Κουρασμένη έδειξε στην επανάληψη και στο 71′ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Δεν μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να φανεί απειλητική και ηττήθηκε δίκαια.
(17:00) Πλίμουθ – Τζίλιγχαμ
Γήπεδο: «Πλίμουθ Χόου Παρκ»
Πλίμουθ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να απομακρυνθεί αισθητά από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα την περασμένη αγωνιστική, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάκλσφιλντ. Έφτασε δευτερόλεπτα κοντά στο τεράστιο διπλό, αλλά στο 96′ της αναμέτρησης γνώρισε την ψυχρολουσία. Καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, είχε τις φάσεις ,αλλά και την υπεροχή και προηγήθηκε στο 71′. Απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα σήμερα.
Τζίλιγχαμ: Ίσως το πιο γεμάτο ματς στην φετινή σεζόν έγινε την περασμένη αγωνιστική, όπου η Τζίλιγχαμ επικράτησε της Χέρεφορντ με 5-4. Χιτσκοκικό το φινάλε της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι στις καθυστερήσεις και λίγα λεπτά αργότερα να δέχονται το μοιραίο γκολ. Ανοιχτό από το πρώτο μέρος το παιχνίδι, με την Τζίλιγχαμ να μπαίνει νωθρά και να χάνει με 2-0 στο 7′. Πήρε τα ηνία στην συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και ένα στην αρχή του δευτέρου. Αμυντικά όμως ήταν ευάλωτη και δέχθηκε μέχρι τ80′ ακόμα δύο γκολ. Όλα για όλα στα τελευταία λεπτά και κατάφερε μ ε γκολ στο 81′ και το 88′ να ισοφαρίσει. Ο κίπερ της έσωσε πέναλτι στο 90′ και τρία λεπτά αργότερα πανηγύρισε την τεράστια ανατροπή. Εκτός ο στόπερ Φράμπτον και ο κίπερ Φλίντνι.
(17:00) Τσέλτεναμ – Νορθάμπτον
Γήπεδο: «Αμπέϊ Στάντιον»
Τσέλτεναμ: Μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα με την Γουίμπλεντον επανήλθε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, αφού επικράτησε και πάλι στην έδρα της με 2-0 της Μπέρτον. Βρίσκεται στο -4 από την κορυφή(με ένα ματς περισσότερο), με τον στόχο της να παραμένει ίδιος. Η άνοδος στην Α’ Αγγλίας. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 5′, ενώ στο 39′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, μετά το χαμένο πέναλτι του Γουλντινγκ. Στην επανάληψη είχε την υπεροχή και δεν απειλήθηκε καθόλου από την αντίπαλο, που δέχθηκε κόκκινη στο 62′ και στο 73′ δέχθηκε και το δεύτερο γκολ. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα σήμερα.
Νορθάμπτον: Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, που της έδωσαν ελπίδες για την παραμονή ήρθε την περασμένη αγωνιστική η δίκαια ήττα με 2-1 από την Πορτ Βέϊλ εντός έδρας. Από νωρίς (5′) πίσω στο σκορ, αναγκάστηκε να βγει και να κάνει παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος δέχθηκε στο 58′ και δεύτερο γκολ και το μόνο που κατάφερε ήταν αν μειώσει στο 81′. Στα τελευταία λεπτά είχε μία -δύο καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ. «Καλά να πάθουμε. Τα ματς δεν ξεκινάνε στο 75′» τόνισε ο Μπουθρόϊντ. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό διαφορά από την προτελευταία Ντάγκεναμ. Χωρίς απουσίες.
(17:00) Χέρεφορντ – Γουίμπλεντον
Γήπεδο: «Έντγκαρ Στάντιον»
Χέρεφορντ: Μπορεί να πέτυχε τέσσερα γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τζίλιγχαμα και αν είχε και χαμένο πέναλτι στο 90′, αλλά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Ηττήθηκε με 5-4 και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη θέση της, όσον αφορά την παραμονή. Επιθετικά λειτούργησε τέλεια και προηγήθηκε στο 7′ με 2-0. Δέχθηκε την μείωση στο 45′ και με την έναρξη του δεύτερου μέρους δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο υπόλοιπο διάστημα με την Χέρεφορντ στο 80′ να έχει πάριε και πάλι προβάδισμα με 3-4. Δεν άντεξε όμως στην πίεση της αντιπάλου και δέχθηκε την ισοφάριση με γκολ στο 81′ και το 88′. Αστόχησε σε πέναλτι στο 90 ο Πάρντι και τελικά δέχτηκε στο τελευταίο λεπτό το μοιραίο γκολ. Εκτός ο μπακ Πέρκις, ενώ αμφίβολοι είναι ο στόπερΓκριν και ο στόπερ Στάμ.
Γουίμπλεντον: Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα, αυτή τη φορά με 3-3 στην έδρα της Κρου. Έχει μία ασφαλή απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 7′, αλλά μέχρι το ημίωρο είχε δεχθεί τρία γκολ, αποτέλεσμα της κακής της αμυντικής λειτουργίας. Στην επανάληψη δεν ρίσκαρε πολύ και στο 59 στάθηκε τυχερή, αφού η αντίπαλος έχασε πέναλτι. Μετά το 80′ τα έπαιξε όλα για όλα και δικαιώθηκε, αφού με την μαζική της αντεπίθεση έφτασε στο 3-3 με γκολ στο 81′ και το 92′. Αμφίβολοι ο μέσος Γουέλαρντ και ο φορ Μουρ.

                                                                                         ΠΗΓΗ: www.premierleague.gr  
Twitter Bird Gadget