Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

O θάνατός σου... η ζωή μου

Με δύο καθοριστικές μάχες για την παραμονή  συνεχίζεται η Σούπερ Λιγκ. Η Δόξα Δράμας υποδέχεται την Κέρκυρα  (15:00, ΝS2)  και ο Λεβαδειακός τον Παναιτωλικό (17:00, ΝS1), σε δύο ματς δίχως... αύριο για όλους.


Δόξα Δράμας-Κέρκυρα (Καυτατζόγλειο Στάδιο)
Ο Μάκης Κατσαβάκης αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Σέρεμετ κάτω απ' τα δοκάρια, τους Ψυχογιό και Γελαδάρη στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστιχα, Τριποτσέρης, Βέρτζος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Λίμα, Λεάντρο πίσω απ' τους Ρούτση, Παπαδόπουλο, Αραβίδη στη μεσαία γραμμή και τον Κυβελίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Ρόκα, Μπριλάκης, Γκαρακλίδης, Κάπελ, Αγγελούδης, Κουμπρόγλου, Κατσικογιάννης, Κοβάσεβιτς, Αγτσίδης.
Με το ίδιο σύστημα θα παρατάξει την ομάδα του και ο Χάβι Γκραθία, με τον Γκαλίνοβιτς κάτω απ' τα γκολπόστ, Ηλιάδης, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Κοντοδήμος η τετράδα της οπισθοφυλακής, μπροστά απ' τους Οσμάν, Ερίθε οι Καλαντζής, Γραμμόζης, Αγρίτης και με αιχμή του δόρατος τον Ιωάννου.
Οι αναπληρωματικοί της Κέρκυρας θα είναι οι Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Καραλής, Γιάντσης, Χαμπλ, Μπάρκογλου και Ζιάμπαρης.
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός  (Δημοτικό Γήπεδο Λειβαδιάς)
Ο Γιώργος Παράσχος θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Κυριακίδη στο τέρμα, τους Μεντί, Λισγάρα, Τόμας και Μουλόπουλο στην άμυνα, τους Ζησόπουλο, Κόρμπο λίγο πιο μπροστά τους, και τους Ναπολεόνι, Σουμπίνιο, Φαβάλι, πίσω απ' το μοναδικό προωθημένο Βασιλείου.

Οι εννιά παίκτες που «κλείνουν» την 20αδα της αποστολής είναι οι: Στρατηλάτης, Βιάνα, Κοιλάρας, Μελισσάς, Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Πόποβιτς, Νικολακάκης.

Με το ίδιο σύστημα (4-2-3-1) θα παρατάξει και ο Τάκης Λεμονής την ομάδα του, στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του στον πάγκο της. Ο Μπλάζιτς θα υπερασπιστεί την εστία των Αγρινιωτών, Σιόντης και Άντι δεξιά κι αριστερά στα άκρα της άμυνας με στόπερ τους Κούσα, Αναστασιάδη. Μουμίν, Μητρόπουλος οι δύο αμυντικοί μέσοι, πιο μπροστά τους οι Ακαλέ, Θεοδωρίδης, Καμαρά και ο Χαριστέας στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Τζενάμο, Γκόλιας, Μπελεβώνης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Καραμαλίκης και Ρότσα.

                                                                ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr   
Twitter Bird Gadget