Το δημοσίευμα της ισπανικής Marca που ήθελε τον Φαν Πέρσι θετικό στην προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης εξόργισε τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος απάντησε με τον δικό του τρόπο!
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Ολλανδός είπε ότι «Είναι τιμή να συνδέεται το όνομά μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης » και ότι τον εξιτάρει η προοπτική του να παίξει εκεί. «Ειλικρινά, η Marca είναι τόσο δημιουργική όσες κάποιες αγγλικές εφημερίδες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να πιστεύεις κάθε λέξη που γράφει η Marca. δεν τους νοιάζει καθόλου.
Πιστεύω ότι απέχουν περισσότερο από την αλήθεια από ότι οι αγγλικές εφημερίδες. Απλά δημιουργούν σενάρια», είπε εκνευρισμένος ο Αλσατός και πρόσθεσε, σχετικά με τον αν έχουν υπάρξει επαφές με την Μπαρτσελόνα και  την Ρεάλ για τον Ολλανδό: «Εσείς τι λέτε; Στη Μπαρτσελόνα πάντως ξέρουν ότι πάντα δυσκολεύονται με εμάς!».

Ο ίδιος ο Φαν Πέρσι, με ανάρτησή του στo twitter διέψευσε τα σενάρια: «Σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, δεν μίλησα ποτέ με την Marca ούτε έδωσα κάποια συνέντευξη. Απολαύστε την μέρα σας».

                                                                            ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr