Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συναγερμός στην Εθνική Τράπεζα για τη "γυναίκα - αράχνη"


Συναγερμός στην Εθνική Τράπεζα για τη "γυναίκα - αράχνη" : Συναγερμός έχει σημάνει στην Εθνική Τράπεζα για τη δράση της γυναίκας-αράχνης.Η αδίστακτη κοκκινομάλλα που εμφανίζεται ως δικηγόρος της τράπεζας και χρησιμοποιεί ακόμη και πλαστά έγγραφα
Συναγερμός έχει σημάνει στην Εθνική Τράπεζα για τη δράση της γυναίκας-αράχνης.

Η αδίστακτη κοκκινομάλλα που εμφανίζεται ως δικηγόρος της τράπεζας και χρησιμοποιεί ακόμη και πλαστά έγγραφα προκειμένου να γίνει πιστευτή στα υποψήφια θύματά της και να τους αρπάξει τεράστια ποσά, έχει θέσει σε κατάσταση επιφυλακής τα υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής, τα οποία έχουν κινήσει όλες τις διαδικασίες για να οδηγηθεί η διαβολογυναίκα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Κατάφερε να εξαπατήσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τουλάχιστον 346 άτομα, καθώς τόσες είναι μόνον οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εναντίον της από ανυποψίαστους πολίτες. Εκατοντάδες θύματά της επειδή πίστεψαν ότι η γυναίκα που τους παρουσιαζόταν ως δικηγόρος στο τμήμα κατασχεθέντων της Εθνικής Τράπεζας θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει σε πολύ χαμηλές τιμές σπίτια, εντυπωσιακά αυτοκίνητα, σκάφη αλλά και εξοχικά, ζουν πλέον έναν Γολγοθά.

Κάποιοι από αυτούς καταστράφηκαν οικονομικά, αφού της έδωσαν όλο το υστέρημά τους, ενώ κάποιοι άλλοι αναγκάστηκαν να πάρουν δάνεια προκειμένου να προβούν στην επένδυση, την οποία τους πρότεινε η γυναίκα-αράχνη. Στον ιστό της έμπλεξε επιχειρηματίες που τους «πούλησε» γνωστά στέκια της Αθήνας, ενώ στο παραπέντε κατάφεραν να αποφύγουν το… δηλητηριώδες δάγκωμά της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz την τελευταία στιγμή δεν προχώρησε στην αγορά εξοχικής κατοικίας, γιατί θεώρησαν υπερβολικό το πόσο που τους ζητήθηκε.

Ομως σε περιπέτειες μπήκε και η Εθνική Τράπεζα, καθώς καθημερινά δεκάδες από τα θύματα της αδίστακτης κοκκινομάλλας άρχισαν να καταγγέλλουν μια δικηγόρο, η οποία παρουσιάζεται ως στέλεχος της εν λόγω τράπεζας και τους υπόσχεται ακίνητα και αυτοκίνητα από τα κατασχεμένα σε πολύ χαμηλές τιμές. Οταν τα ανυποψίαστα [Η επιτήδεια είχε μπλέξει προσωπικά τον πρόεδρο της Εθνικής Απόστολο Ταμβακάκη σε μια άσχημη υπόθεση, τόσο για τη θέση του στην τράπεζα όσο και για το όνομά του.] α θύματα της έδιναν τα χρήματα, η 38χρονη γυναίκα εξαφανίζονταν. Ετσι την έψαχναν στο «εργασιακό» χώρο της, αλλά η απάντηση που έπαιρναν από τους υπάλληλους ήταν ότι καμιά γυναίκα με το όνομα που τους ανέφεραν δεν εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα.

«ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ»

«Αυτήν την υπόθεση τη γνωρίζουμε αρκετά καλά εδώ και μήνες, από τότε που δεχτήκαμε τις πρώτες καταγγελίες εις βάρος της» λέει στην «Espresso της Κυριακής» ο γενικός διευθυντής νομικών υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας Μιλτιάδης Σταθόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσε προσωπικά τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας Απόστολο Ταμβακάκη για το θέμα.

Αμέσως ο κ. Ταμβακάκης ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση. «Το νομικό τμήμα έχει τα πλήρη στοιχεία της γυναίκας αυτής που ουδέποτε εργάστηκε έστω και για μία ημέρα στα γραφεία μας. Οποιον και αν ρωτήσετε δεν την γνωρίζει και αυτό το λέμε πάντα στους ανθρώπους που επικοινωνούν, και καλά κάνουν, με τα γραφεία μας προκειμένου να καταγγείλουν όλα αυτά που έχουν ζήσει μετά τη συναλλαγή μαζί της. Η υπόθεση μας έχει ταλανίσει όλο αυτό το διάστημα, αφού συνεχώς δεχόμαστε τηλεφωνήματα από ανθρώπους που πέφτουν θύματά της. Είναι απατεώνισσα, μάλιστα, έχουμε στείλει και μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα. Αυτό ήταν το πρώτο που κάναμε μόλις καταλάβαμε την παράνομη δράση της. Αλλωστε, αυτή ήταν και η εντολή από τον πρόεδρό μας, αφού φαινόταν πως τον είχε μπλέξει σε μια άσχημη υπόθεση τόσο για τη θέση του στην τράπεζα όσο φυσικά και για το όνομά του» μας αναφέρει ο κ. Μιλτιάδης Σταθόπουλος.

ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ

Ομως με ποιον τρόπο η γυναίκα-αράχνη έμπλεξε στις παράνομες δραστηριότητές της το όνομα του προέδρου της τράπεζας; Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, τους έδειχ [Την τελευταία στιγμή απέφυγαν το... δάγκωμά της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. ] νε ένα πληρεξούσιο όπου αναφερόταν το όνομα του κ. Ταμβακάκη και βάσει του ο οποίου ο πρόεδρος της τράπεζας της «έδινε» το δικαίωμα να διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Μάλιστα, όπως μας αποκαλύπτει ο κ. Μιλτιάδης Σταθόπουλος, στο πλαστό πληρεξούσιο που δείχνει η 38χρονη γυναίκα υπάρχει και το όνομα ενός συμβολαιογράφου της Αθήνας, ο οποίος φαίνεται να το συνέταξε στις 10 Ιουνίου του 2011.

«Το όνομα του συμβολαιογράφου δεν υπάρχει πουθενά. Εχουμε ερευνήσει τα πάντα και γνωρίζουμε ότι κυκλοφορεί και με πλαστή δικηγορική ταυτότητα η γυναίκα αυτή. Εμείς την έχουμε καταγγείλει. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει σε κάθε περίπτωση ότι, όταν μας δείχνουν ένα πληρεξούσιο, το πρώτο που κοιτάμε είναι να δούμε αν ο συμβολαιογράφος είναι υπαρκτό πρόσωπο. Δυστυχώς στην περίπτωση αυτή δεν είναι και έτσι τώρα τόσοι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν τι θα κάνουν και με ποιον τρόπο θα κινηθούν, μπας και καταφέρουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω» μας λέει ο γενικός διευθυντής νομικών υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας και συνεχίζοντας προσθέτει: «Ο κ. Ταμβακάκης δεν κάνει έτσι πληρεξούσια. Πώς είναι δυνατόν ο πρόεδρος να εξουσιοδοτήσει τόσο εύκολα ένα άτομο και να το αφήνει εν λευκώ να διαχειρίζεται με αυτόν τον τρόπο την περιουσία της τράπεζας;».

«Μάθαμε ότι εργαζόταν ως βοηθός σε συμβολαιογραφείο»

Για το παρελθόν της γυναίκας-αράχνης έκανε έρευνα ο γενικός διευθυντής νομικών υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας Μιλτιάδης Σταθόπουλος καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πολλά στοιχεία:

«Πέρα από τη μηνυτήρια αναφορά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Η γυναίκα είναι επικίνδυνη με τις πράξεις της. Μιλάμε για μια κραυγαλέα απάτη και ο κόσμος πρέπει να προσέχει. Επίσης μάθαμε ότι στο παρελθόν η γυναίκα αυτή εργαζόταν ως βοηθός σε συμβολαιογραφείο, από εκεί φαίνεται ότι γνώριζε όλα αυτά, τη σύνταξη του πληρεξούσιου και άλλα. Εμείς απορούμε πώς είναι ελεύθερη ακόμη. Μάθαμε επίσης ότι παλαιότερα είχε ξανακάνει την ίδια δουλειά. Ποιος ξέρει πόσος κόσμος έχει μπλεχτεί... Γιατί εκτός από αυτούς που τα λένε για να βρουν το δίκιο τους, είναι και εκείνοι που από ντροπή δεν μιλάνε. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα για όλους αυτή η περιπέτεια».
Twitter Bird Gadget