Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Επέστρεψε στο Μάντσεστερ ο Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες έφτασε στο Μάντσεστερ μαζί με την οικογένειά του και θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Σίτι για το μέλλον του στους "πολίτες".

Ο 28χρονος επιθετικός βρισκόταν στην Αργεντινή από τον περασμένο Νοέμβριο χωρίς την άδεια της Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα να χάσει στο διάστημα αυτό πάνω από 10.000.000 ευρώ (από το συμβόλαιο, τα μπόνους αλλά και τα... πρόστιμα), όμως τώρα φαίνεται αποφασισμένος να ξανακερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Έτσι, το απόγευμα της Τρίτης (14/2) έφτασε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έχοντας μαζί και την οικογένειά του, με τον "Απάτσε" να συνοδεύεται μάλιστα από ομάδα αστυνομικών κατά την έλευσή του και να αναμένεται να ξαναβρεθεί εντός της ημέρας στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον.

Εκεί θα έχει συζήτηση με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τους διοικούντες τον σύλλογο, όπου οι δύο πλευρές θα ξεκαθαρίσουν τί μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το μέλλον του παίκτη στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Τέβες δεν έχει παίξει για λογαριασμό των "πολιτών" από τις 27 Σεπτεμβρίου και το ματς Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι για την 2η αγωνιστικών των ομίλων του Champions League (2-0), όταν είχε κατηγορηθεί πως αρνήθηκε να κάνει προθέρμανση για να μπει αλλαγή.

Ο Τέβες στο Μάντσεστερ μαζί με την οικογένειά του











  
                                                                 ΠΗΓΗ: www.sport24.gr  
Twitter Bird Gadget