Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανέπαφο το μισθολόγιο των ενστόλων





Δεν θίγεται από τα νέα μέτρα το ειδικό μισθολόγιο των στρατιωτικών, συμφωνά με την ενημέρωση που είχε προχθες από τον υπουργό Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλο η πρόεδρος της… Δημοκρατικής Συμμαχίας κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.


«Οι πληροφορίες από τον κ. Αβραμόπουλο είναι ότι το ειδικό μισθολόγιο, αυτή τη στιγμή, έχει συμφωνηθεί ότι κρατιέται, αλλά αυτό το οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε και να συμβάλουμε όλοι, είναι στην ανακούφιση, ιδιαίτερα των χαμηλότερων αξιωματικών και των ιπταμένων, σε μία πολύ δύσκολη και πολύ απαιτητική εποχή για όλους», δήλωσε η κυρία Μπακογιάννη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην υπουργού Άμυνας και σημερινού εκπροσώπου Τύπου του ΠαΣοΚ κ. Π. Μπεγλίτη, για τα ειδικά μισθολόγια συνολικά αναμένεται να υπάρξει παρέμβαση (σ.σ. με μειώσεις) τον ερχόμενο Ιούνιο.


Πέραν των μισθολογικών θεμάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά τη χθεσινή συνάντηση του κ. Αβραμόπουλου με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία τον επισκέφθηκε στο υπουργείο, συζητήθηκαν επίσης θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας.

πηγη:(ΚΕΡΔΟΣ 09/02/2012 – Σ.Λ.)
Twitter Bird Gadget