Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δομάζος: «Δικό μας το πρωτάθλημα»

Ο Δομάζος ξεκαθάρισε ότι το Τριφύλλι θα πάρει το πρωτάθλημα, μίλησε για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τους ερυθρόλευκους και σχολίασε το Κυριακάτικο ματς της Τούμπας.
Ο Μίμης Δομάζος εμφανίστηκε σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, άφησε αιχμές για το περσινό ντέρμπι και τόνισε την αισιοδοξία του για την νίκη του Τριφυλλιού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το οποίο σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.
Ο «στρατηγός» προχώρησε σε δηλώσεις, μετά από τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ, στην οποία εκτός των παραπάνω υπογράμμισε ότι οι πράσινοι έχουν παίξει περισσότερα καλά ματς από τον Ολυμπιακό, ενώ σχολιάζοντας το ντέρμπι της Τούμπας είπε χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ στα πρώτα δέκα λεπτά κοιμήθηκε και έτσι κέρδισε ο Ολυμπιακός».
«Εγώ ξέρω ότι παρά το γεγονός ότι η διαφορά έφτασε στους δύο βαθμούς, ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και ο Ολυμπιακός κυνηγάει. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε. Έχουμε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας.
Πέρσι τον κερδίσαμε δύο φορές, αλλά μέτρησε η μία. Αν μας φτάσει ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία... θα μιλήσουμε πάλι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίμης Δομάζος και πρόσθεσε:
«Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει περισσότερα καλά παιχνίδια από τον Ολυμπιακό. Και χθες ο ΠΑΟΚ στα πρώτα δέκα λεπτά κοιμήθηκε και έτσι κέρδισε ο Ολυμπιακός. Έχουμε ένα συμβούλιο που θα φέρει εις πέρας το έργο του», συμπλήρωσε και αναφερόμενος στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή υπογράμμισε:
«Το πρωτάθλημα θα κριθεί από το ντέρμπι, γιατί είναι λίγα τα παιχνίδια μετά από αυτό μέχρι το τέλος. Αν ήμασταν στην αρχή θα ήταν αλλιώς, τώρα όμως το ματς αυτό θα κρίνει πολλά. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός και περάσει μπροστά, τότε και πάλι θα τελειώσει το πρωτάθλημα, ακόμα κι αν είναι με ένα βαθμό γιατί τα παιχνίδια είναι λίγα», κατέληξε.

                                                                        ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr 
Twitter Bird Gadget