Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ο ΠΑΣ έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητος παίρνοντας 0-0 στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου με έναν εκπληκτικό Κηπουρό στο τέρμα

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις για γκολ, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, Πανιώνιος και ΠΑΣ έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με πολλά χαμόγελα.

Μάλιστα ο ΠΑΣ θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στο 80ο λεπτό αν ο Βίλα ήταν εύστοχος σε κοντινή κεφαλιά.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του έχασε τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα, όμως Σκέμπρι και Κούτσι νικήθηκαν κατά κράτος από τον καταπληκτικό Κηπουρό.


Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης (Μενδρινός 46'), Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας, Όμο, Κούρντι, Σάμαρης, Σκέμπρι (Ντιμπαλά 81'), Αμπντουλάγιεφ (Αντούνιες 69'), Κούτσι

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Ζαραρούκας (Βάντερσον 26'), Ανδράλας (Μπακαγιόκο 69'), Βίλα, Μιχαήλ, Μπεσέρα (Σκούφαλης 65'), Γεωργίου, Τζαμπρέλα

Σκόρερ: -
Κάρτες: Όμο (κίτρινη 44'), Σιόβας (κίτρινη 49'), Μιχαήλ (κίτρινη 59'), Κούτσι (κίτρινη 66'), Πατσατζόγλου (κίτρινη 74'), Μενδρινός (κίτρινη 75'), Ντάσιος (κίτρινη 85'), Κηπουρός (κίτρινη 86'), Βάντερσον (κίτρινη 88').

Μπήκε δυνατά ο Πανιώνιος

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σάμαρης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κούτσι που βρέθηκε φάτσα με τον Κηπουρό, όμως ο έμπειρος κίπερ έδιωξε σε κόρνερ!

Γενικά οι Κυανέρυθροι ήταν πιο επιθετικοί στο ξεκίνημα και έκλεισαν την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στα καρέ της, απειλώντας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ατυχία για Ζαραδούκα

Ο Γιάννης Ζαραδούκας στάθηκε άτυχος στο 26' της αναμέτρησης, καθώς έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Μάλιστα η κάμερα τον έπιασε να έχει δακρύζει από τον πόνο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κούρεμα του... γκολ


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Ο Πανιώνιος πίεζε αρκετά όμως ο Κηπουρός έκανε κούρεμα στο... γκολ.

Στο 51' ο Κούτσι βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Κηπουρό, όμως ξανά ο έμπειρος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Σκέμπρι τρία λεπτά αργότερα.

Η πολιορκία του Πανιώνιου συνεχίστηκε και στο 60' χάθηκε και νέα ευκαιρία. Ο Σκέμπρι έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και πήγε πάνω στον Σάμαρη που έκανε το πλασέ, όμως ο Κηπουρός έπεσε και έδιωξε με τα πόδια!

Πρώτη ευκαιρία!

Ο ΠΑΣ ξύπνησε στα τελευταία λεπτά και έχασε καλή ευκαιρία στο 78ο λεπτό. Ο Σκούφαλης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βίλα πήρε την κεφαλιά και ο Σιδεράκης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Κηπουρός, που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, κράτησε το 0-0 σε σουτ του Όμο, ενώ στην τελευταία φάση του ματς ο Ντιμπαλά έστρωσε στον Κούτσι μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Φινλανδός άσος μόνος του έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο MVP του αγώνα


Μα φυσικά ο Φώτης Κηπουρός. Έκανε απίστευτο ματς και με πέντε προσωπικές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Καλός για τον Πανιώνιο ο Σάμαρης.

Ο αδύναμος κρίκος του αγώνα


Οι επιθετικοί του ματς. Ζαμπρέλα, Κούτσι, Σκέμπρι, Γεωργίου δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που είχαν. Ειδικά οι παίκτες του Πανιώνιου έχασαν τουλάχιστον πέντε τετ α τετ.

                                                                          ΠΗΓΗ: www.sport24.gr 
Twitter Bird Gadget