Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 3-0

Ένα ημίχρονο έφτανε στον ΟΦΗ για να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, προκειμένου να επικρατήσει με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Σίσιτς (50'), Παπουλή (56') και Τζόρντι Λόπεθ (92') και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες, φτάνοντας στους 15 βαθμούς. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης, δεν έδειξε κάτι το αξιόλογο στην αναμέτρηση γνωρίζοντας την πέμπτη του ήττα εκτός έδρας σε ισάριθμα ματς και παρέμεινε στους 9 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν κάτι το αξιόλογο και τον Αστέρα να αρχίζει να κινείται με την είσοδο του Μπρέσκα στον αγώνα στην θέση του Ουσέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πέτυχε και δύο γρήγορα γκολ και ένα στις καθυστερήσεις και πήρε μια δίκαιη νίκη. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, παρότι προερχόταν από νίκη επί του Ολυμπιακού.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"
Διαιτητής/Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Τρύφων (Δράμας)
4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)/ Καλύβας (Βοιωτίας)
Καιρός: Αίθριος

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ (83' Βάντο), Βερόν, Καλαϊτζιτς, Σίσιτς (68' Χ. Λόπεθ), Σουμπίνιο (85' Τζ. Λόπεθ), Παπουλής, Μάντζιος.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Χουανίτο, Άλβαρες (56' Χούλι), Ράγιος (66' Μπακασέτας), Μάρτινς, Ουσέρο (36' Μπρέσκα), Περόνε.

Κίτρινες κάρτες: Σίσιτς (51΄, ΟΦΗ)-Μπαρτολίνι (31', Αστέρας Τρίπολης), Ράγιος (32', Αστέρας Τρίπολης), Περόνε (42', Αστέρας Τρίπολης), Χουανίτο (59', Αστέρας Τρίπολης), Πουλίδο (89', Αστέρας Τρίπολης)

Σκόρερ: Σίσιτς (50΄, ΟΦΗ), Παπουλής (56', ΟΦΗ), Τζόρντι Λόπεθ (92', ΟΦΗ)

                                                 ΠΗΓΗ: www.sport24.gr  

Twitter Bird Gadget