Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ζώδια 2012. Ετήσιες προβλέψεις 2012 για όλα τα ζώδια. Αστρολογία 2012


Ζωδια 2012 και αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για το 2012. Τι προβλέπει η αστρολογία για το ζώδιο σας το 2012.

ΚΡΙΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις:
Το 2012, για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού αυξάνονται τα άγχη, οι αγωνίες και η κούραση, αλλά ταυτόχρονα και οι δυνατότητες να πλησιάσεις στόχους και όνειρα δεκαετιών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις:
Φίλε Ταύρε, το 2012 θα σε καλημερίσει ευχάριστα, με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον επαγγελματικό σου τομέα και οι συγκυρίες που θα προκύψουν, μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξή σου σε αυτόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2012
Γενικές προβλέψεις:
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να καλωσορίσεις το 2012 με το πιο πλατύ σου χαμόγελο, γιατί είναι σίγουρα μία ιδιαίτερα δημιουργική και τυχερή χρονιά για εσένα, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο, που ο Δίας θα επισκεφτεί το ζώδιό σου και θα σου χαρίσει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις:
Το 2012 για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία χρονιά μεγαλύτερης εξωστρέφειας, ανάμειξης με περισσότερο κόσμο και έντονης κοινωνικής δραστηριοποίησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2012

Γενικές προβλέψεις:
Αγαπητέ Παρθένε, το κλίμα του 2012, κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους πρόκειται να είναι ταραχώδες, όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς, που θα σε αναζωογονήσουν.

ΖΥΓΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις:
Αγαπητέ Ζυγέ, το 2012 θα ξημερώσει για εσένα με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, γεγονός που θα επηρεάσει τις προσωπικές σου υποθέσεις και ταυτόχρονα θα κάνει εμπόλεμο το περιβάλλον γύρω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις:
Το 2012 αναμένεται να είναι χρόνος σκληρής δουλειάς και εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής σου, φίλε Σκορπιέ. Με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου, ανάδρομος από 11 Απριλίου μέχρι 18 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με την κίνηση του Άρη για το πρώτο εξάμηνο του έτους στην Παρθένο, θα βγεις από την νωθρότητα και θα πάρεις δυναμικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2012
Γενικές προβλέψεις:
Το ξεκίνημα του 2012 σε βρίσκει σε εγρήγορση, αγαπητέ Αιγόκερε, και ενδείκνυται για κινήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς και το ενδιαφέρον για αυτόν θα είναι αυξημένο και οι συγκυρίες μπορεί να αποβούν θετικά καθοριστικές για την εξέλιξή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις:
Φίλε Υδροχόε, το 2012 βρίσκει τον Ποσειδώνα να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί, καθώς και να σου αδειάζει ολοένα και περισσότερο τις μπαταρίες, που προσπαθείς αναποτελεσματικά να φορτίζεις.

ΙΧΘΕΙΣ 2012
Γενικές προβλέψεις:
Η αίσθηση που θα έχεις, αγαπητέ Ιχθύ, κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2012, θα είναι αυτή της επιτέλεσης του καθήκοντος και του βάρους, που θα σου προσδίδουν οι επιπλέον υποχρεώσεις που θα προκύπτουν.
Twitter Bird Gadget