Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΖΕΝΙΤ

Η Ζενίτ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην Αγία Πετρούπολη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ και έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λόμπερτς, ο οποίος κατάφερε να νικήσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου τον μέχρι τότε... ανίκητο, Ρίμπκα.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0

Σκόρερ: 45'+1 Λόμπερτς
Γήπεδο: "Πετρόβσκι", Αγία Πετρούπολη
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ, Ολεξάντρ Ρίμπκα, έκανε εντυπωσιακή διπλή απόκρουση σε σουτ των Ντενισόβ και Ζιριανόβ στο 30' και μάλιστα αυτό του δεύτερου ήταν από πολύ κοντινή απόσταση.

Έσωσε ξανά την ομάδα του σε κεφαλιά του Μπουχαρόβ στο 40', αλλά σε νέο κοντινό σουτ του ίδιου στο 45', αλλά στο 45'+1 δεν τα κατάφερε ξανά και οι Ρώσοι έκαναν το 1-0 με τον Λόμπερτς.

Από κόρνερ του Ζιριανόβ ο Λόμπερτς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, νίκησε τον μέχρι τότε ανίκητο, Ρίμπκα και η Ζενίτ άνοιξε το σκορ.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, η Ζενίτ πήρε αυτό που ήθελε και έφτασε τους 7 βαθμούς έχοντας χάσει μόνο από το ΑΠΟΕΛ, ενώ η Σαχτάρ έχει μόνο 2 βαθμούς.

ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Χουμπότσαν, Λόμπερτς, Κρίσιτο, Φαϊζούλιν, Ζιριανόβ, Ντενισόβ, Σιροκόβ, Ντάνι (85' Λάζοβιτς), Μπουχαρόβ (81' Σεμάκ).
ΣΑΧΤΑΡ: Ρίμπκα, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Χούμπσμαν, Μχιταριάν, Άλεξ Τεϊσέρα (68' Ντόουγκλας Κόστα), Ουΐλιαν, Εντουάρντο, Λουΐζ Αντριάνο (77' Σελεζνιόβ).

                                            ΠΗΓΗwww.sport24.gr

Twitter Bird Gadget