Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ

Η Μίλαν προηγήθηκε στο Μπορίσοβ, αλλά η ΜΠΑΤΕ κατάφερε να πάρει ισοπαλία χάρη σε ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Ο Ιμπραχίμοβιτς πέτυχε το γκολ των "ροσονέρι" και αυτό αφιερώθηκε φυσικά στον Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ - Μίλαν 1-1

Σκόρερς: 55' πέν. Μπρεσάν / 22' Ιμπραχίμοβιτς
Γήπεδο: "Στάντιον Ντινάμα", Μινσκ
Διαιτητής: Πέτερ Ράσμουσεν (Δανία)

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 22' με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και το γκολ φυσικά αφιερώθηκε στον Αντόνιο Κασάνο, με τον Μπόατενγκ να δείχνει την 2η φανέλα που φορούσε από μέσα με το όνομα του Ιταλού στράικερ.

Ο Ιμπραχίμοβιτς στο κέντρο του γηπέδου έκλεψε την μπάλα από τον Λιχταρόβιτς και ο Ρομπίνιο έφυγε στην αντεπίθεση από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Σουηδό και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, πετυχαίνοντας το 3ο του τέρμα στην διοργάνωση.

Το επόμενο λεπτό ο Κρίστιαν Αμπιάτι έσωσε τους "ροσονέρι" με εντυπωσιακή απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Σκάβις.

Στο 39' ο Ρομπίνιο από κλέψιμο του Αμπροζίνι έκανε το "1-2" και έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε από πλάγια, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Οι Λευκορώσοι ισοφάρισαν σε 1-1 με την εκτέλεση πέναλτι του Ρενάν Μπρεσάν στο 55', πέναλτι που δεν έκανε βέβαια ο Αμπάτε στον Κοντσεβόι, αλλά ο διαιτητής το έδωσε.

Η Μίλαν έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπόατενγκ, ενώ και η ΜΠΑΤΕ είχε φάσεις να πάρει το ματς, ενώ οι Ιταλοί θα εξασφαλίσουν πρόκριση μαζί με την Μπαρτσελόνα, αν αυτή νικήσει την Βικτόρια Πλζεν αργότερα.

ΜΠΑΤΕ: Γκούτορ, Γιούρεβιτς, Ραντγκόβ, Μπορντάτσεβ, Σίμιτς, Βολόντκο, Λιχταρόβιτς (63' Ολεχνόβιτς), Κοντσεβόι (84' Γκορντεϊτσούκ), Ρενάν Μπρεσάν, Μπάγκα (76' Παβλόβ), Σκάβις.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα (67' Μπονέρα), Τιάγκο Σίλβα, Ταΐβο, Αμπροζίνι, Ακουϊλάνι (69' Ζέεντορφ), Νοτσερίνο, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, Ρομπίνιο (83' Σιμόνε Γκαντζ), Ιμπραχίμοβιτς.

                                                     ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 
Twitter Bird Gadget