Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε από τον υπηρεσιακό προπονητή του Αστέρα, Στάικο Βεργέτη, η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (6/11, 17:15) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης (5/11), ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (6/11, 17:15) στην Τρίπολη με τον ΠΑΟΚ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, νέο πρόσωπο στην αποστολή του Αστέρα είναι ο Μπακασέτας, ενώ έμειναν εκτός οι Αργυρόπουλος, Ναβάρο, Ματούσιακ.


Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Χρήστος Πιπίνης, Λαουτάρο Φορμίκα, Θανάσης Κωστούλας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Χουανίτο, Λέαντρο Αλβάρες, Φερνάντο Ουσέρο, Ρούμπεν Ράγιος, Ροτζέριο Μάρτινς, Σάββας Τσαμπούρης, Χούλι, Εμμάνουελ Περόνε, Έγκον, Μάριο Μπρέσκα, Τάσος Μπακασέτας.

Ο Κουρμπέλης στην Ελπίδων

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη θα εμφανιστεί η Εθνική Ελπίδων στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2012 με αντίπαλους τη Γερμανία και τη Βοσνία που θα γίνουν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολη.

Ο αγώνας με τη Γερμανία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11/11 και ώρα 18:45 στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στο ίδιο γήπεδο θα γίνει και ο αγώνας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, τη Δευτέρα 14/11 και ώρα 17:00.

                                                              ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 
Twitter Bird Gadget