Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΚΑΙ ΛΙΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Χωρίς τους Κοντρέρας και Λίνο θα φιλοξενηθεί στην Τρίπολη από τον Αστέρα ο ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή των παικτών του «Δικεφάλου» η οποία έχει σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αστερα στην Τρίπολη ανακοίνωσε ο Μπόλονι. Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται ο Λίνο που έχει προβλημα της τελευταίας στιγμής καθώς και ο Κοντρέρας (δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί), ενώ αποκλείστηκαν και οι τραυματίες Αθανασιάδης, Ίβιτς, Τσουκαλάς, Γκαρσία.
Ακόμη, από την αποστολή αποκλείστηκε ο Αραούχο Έτο, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δάκτυλο του ποδιού του. Η προπόνηση του ΠΑΟΚ περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες, ενώ οι τραυματίες γυμνάστηκαν ατομικά.
Αναλυτικά η αποστολή: Κώστας Χαλκιάς, Ντάριο Κρέσιτς, Γιώργος Γεωργιάδης, Απόστολος Γιάννου, Γιώργος Κατσικάς, Στέλιος Μαλεζάς, Σωτήρης Μπαλάφας, Θανάσης Παπάζογλου, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Φωτάκης, Ντιέγκο Αρίας, Μπρούνο Τσιρίλο, Κοστίν Λάζαρ, Λεονάρντο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λουτσιάνο Σπαντάσιο, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Κώστας Παναγιωτούδης.

                                                                ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr 
Twitter Bird Gadget