Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Οι νεοφώτιστες ομάδες δείχνουν να έχουν βρει την «Αχίλλειο πτέρνα» της Λίβερπουλ και καταφέρνουν να τις «κλέψουν» βαθμούς! Μετά τη Νόριτς, η Σουόνσι έφυγε «αλώβητη» από το «Άνφιλντ» με το τελικό 0-0 και από τη στιγμή που οι «κόκκινοι» δεν καταφέρνουν να κερδίσουν στα θεωρούμενα εύκολα ματς, τότε θα έχουν πρόβλημα…   
 
Α΄ημίχρονο:
Το πρόβλημα αποτελεσματικότητας της Λίβερπουλ έκανε και πάλι την εμφάνισή του στο ματς με τη Σουόνσι, όπως ακριβώς είχε παρατηρηθεί στην αναμέτρηση με τη Νόριτς! Η «σφιχτή» αμυντική λειτουργία των νεοφώτιστων ομάδων στο «Άνφιλντ» ζορίζει τους «κόκκινους» που ναι μεν απέκτησαν με ευκολία την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γρήγορο γκολ. Ο Άντι Κάρολ στο 7ο λεπτό είδε το δοκάρι να του απαντάει αρνητικά στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που δημιουργήθηκε από σέντρα του Ντάουνινγκ, ενώ το συνεχές τρέξιμο και πρέσινγκ από τον Λουίς Σουάρεζ έμεινε ξανά δίχως αποτέλεσμα. Οι «κύκνοι» προσπάθησαν και πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο που ήταν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Ρέινα, όταν ο Ισπανός γκολκίπερ απομάκρυνε με υπερένταση την προβολή του Ντάνι Γκρέιαμ από «γλυκιά» σέντρα του Ράουτλετζ!
Β’ ημίχρονο:
Ο Κένι Νταλγκλίς πέρασε τον Κάουτ στη θέση του Χέντερσον με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, προκειμένου να ασκήσει ακόμη περισσότερη πίεση στα μετόπισθεν της Σουόνσι και να προκληθούν τα ρήγματα με τα οποία η Λίβερπουλ θα έβρισκε το δρόμο για τα δίχτυα! Ο Ολλανδός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, ο Σουάρεζ συνέχισε να τρέχει ασταμάτητα και να «ζαλίζει» τους αμυντικούς της ομάδας του Ρότζερς, αλλά μάταια!
Οι «κύκνοι» αμύνονταν σθεναρά και ήταν αποφασισμένοι να μην «πετάξουν» την ευκαιρία όταν αυτή θα τους παρουσιαζόταν. Ο Ντάνι Γκρέιαμ είχε τον τρόπο και αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Ρέινα που στο 63ο λεπτό «καρδιοχτύπησε» αλλά απομάκρυνε τον κίνδυνο!
Λίγο πριν το φινάλε, η Λίβερπουλ πέτυχε το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, αλλά ο Σίαν Μάσεϊ υπέδειξε τον Ντιρκ Κάουτ σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 και η Λίβερπουλ να προβληματιστεί για ακόμη ένα παιχνίδι από το γεγονός πως απέναντι σε κλειστές άμυνες, εμφανίζεται αναποτελεσματική.

                                                                    ΠΗΓΗ:www.england365.gr 
Twitter Bird Gadget