Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ. ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΤΟΡΕΣ

Ένα γκολ του Φρανκ Λάμπαρντ στο 51ο λεπτό ήταν αρκετό για την Τσέλσι να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Ίγουντ Παρκ», επικρατώντας 1-0 της Μπλάκμπερν και να αφήσει πίσω την… σφαλιάρα της περασμένης αγωνιστικής από την Άρσεναλ. 
Το ματς:
Α’ ημίχρονο
Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στην Μπλάκμπερν με τον Γιακούμπου να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία του Τσεχ, μετά από προσπάθεια του Φορμίκα, με τον Τσέχο να τραυματίζεται στη συγκριμένη φάση καθώς συγκρούστηκε με τον Κόουλ.
Η αναμέτρηση συνεχίστηκε μετά από 7 λεπτά, όσο χρειάστηκε δηλαδή, για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Η διακοπή φάνηκε να επηρεάζει αρνητικά το ρυθμό στο ματς με τις δύο ομάδες οδηγούνται  στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς καμία άλλη σημαντική ευκαιρία, σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.
Β’ ημίχρονο
Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τους «μπλε» με τον Φρανκ Λάμπαρντ να δίνει το προβάδισμα στο 51ο λεπτό στέλνοντας τη μπάλα με ωραία κεφαλιά στη γωνία του Ρόμπινσον, μετά από σέντρα του Ιβάνοβιτς.
Το παιχνίδι απέκτησε σαφώς καλύτερο ρυθμό σε σχέση με το πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν και πάλι με τον Λάμπαρντ στο 65’, ωστόσο ο Ρόμπινσον αυτή τη φορά είπε «όχι» στον Άγγλο μέσο.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να φτάσουν στην ισοφάριση με το 0-1 όπως να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων!
Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Όλσον, Σαμπά, Ζιβέ, Φορμίκα, Πέντερσεν, Ενζονζί, Ροκίνα, Χόιλετ, Γιακούμπου, Λόου
Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Άλεξ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρεζ, Μίκελ, Λάμπαρντ, Μάτα, Στάριτζ, Μαλουντά

                                                                 ΠΗΓΗ:www.england365.gr 
Twitter Bird Gadget