ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
- 750 γραμ. κρεμμυδάκια στιφάδου
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 2 ποτήρια χυμό τομάτας
- 6-7 σκελίδες σκόρδο
- 2 φυλλαράκια δάφνης
- Αλατοπίπερο
Σοτάρουμε με ελάχιστο λάδι τα μανιτάρια και τα κρεμμυδάκια. Τα μεταφέρουμε σε γάστρα, ρίχνουμε το λάδι, τον χυμό τομάτας, το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης, λίγο νεράκι και το αλατοπίπερο. Σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο. Αφήνουμε το φαγητό μας να μαλακώσει και να μείνει με το λάδι του.
Καλή επιτυχία!
πηγη:http://www.madata.gr/cooking