Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Κουμορτζί

Η προβληματική σχέση του Μπερνάρ Κουμορτζί με τον Πανιώνιο και το σφράγισμα της επιταγής "ενεργοποιεί" εκ νέου το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Σαβίνι: "Δεν έχω κάνει προσφυγή στη FIFA".

Η είδηση της Δευτέρας για το ρεπορτάζ του Πανιωνίου ήταν πως ο Μπερνάρ Κουμορτζί "σφράγισε" επιταγή που αφορούσε δεδουλευμένα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έγινε, όμως και... είδηση για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Γκανέζος ενδιαφέρει πολύ τον Δικέφαλο και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες (διερευνητικές) επαφές των δύο πλευρών.

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου είναι απογοητευμένος από την κατάσταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τις συνεχείς ψεύτικες υποσχέσεις των διοικούντων και προχώρησε σ' αυτή την κίνηση για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του (την Τρίτη θα υπάρχει ραντεβού του εκπροσώπου του με τη διοίκηση).

Πρόθεσή του, πάντως, είναι να καταθέσει και προσφυγή για να αποκτήσει την ελευθερία του να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο. Γι' αυτό το σκοπό προτίθεται να προτείνει στον Πανιώνιο να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους χαρίζοντας στους "κυανέρυθρους" τα οφειλόμενα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ενήμερος για τις κινήσεις του Κουμορτζί και μάλιστα έχει ήδη έχει αρχίσει να καλλιεργεί το έδαφος για να κάνει μπάσιμο για τον Γκανέζο.

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως πλέον οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί είναι οι καλύτερες για να διεκδικήσει με αυξημένες, μάλιστα, πιθανότητες να τον αποκτήσει, έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφερόταν εδώ και χρόνια αλλά το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής ήταν εκτός των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Πάντως για τον Κουμορτζί υπάρχει ενδιαφέρον και από συλλόγους της Γαλλίας (η Μονακό τον ήθελε το προηγούμενο καλοκαίρι μεταξύ άλλων) και αν όντως μείνει ελεύθερος, είναι δεδομένο πως θα αυξηθούν και οι υποψήφιοι μνηστήρες του.

"Δεν έχω κάνει προσφυγή στην FIFA"

Εν τω μεταξύ, μπορεί τις τελευταίες ώρες να κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Μίρκο Σαβίνι έχει κάνει προσφυγή στην FIFA για οφειλές του ΠΑΟΚ προς τον ίδιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Αυτό έκανε σαφές ο Ιταλός μιλώντας στο Sport24.gr. Ο πρώην αμυντικός του "Δικεφάλου" διέψευσε την φημολογία που αναπτύχθηκε επισημαίνοντας πως εκτιμά πως το θέμα θα λυθεί μεταξύ του ίδιου και των "ασπρόμαυρων".

"Επρεπε να είχα πάρει κάποια χρήματα από τον ΠΑΟΚ, τα οποία δεν μου έχουν καταβληθεί. Ομως, δεν έχω κάνει κάποια προσφυγή στην FIFA.

Είναι ένα θέμα που πιστεύω θα λυθεί μεταξύ εμού και της ομάδας", είπε ο Ιταλός αμυντικός, ο οποίος αυτή την περίοδο προπονείται μόνος του και κάνει συζητήσεις προκειμένου να βρει ομάδα τον Γενάρη. 

                                                         ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 
Twitter Bird Gadget