Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Όλη η Ελλάδα «κράζει» Τούρκους και Γερμανούς και ο Μπουτάρης τους «χαϊδεύει»!

Την ώρα που όλη η Ελλάδα, κράζει Τούρκους και Γερμανούς, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες σ’ αυτούς! Θέλει άλλωστε, πάντα να ξεχωρίζει, να προκαλεί και να διαφέρει!
Μετά τον Ψωμιάδη, που συμμετείχε στο «Οι Πόντιοι next generation», θα συμμετέχει στη νέα ελληνοτουρκική σειρά «The Amazing Journey». Η σειρά, που αναμένεται να προβληθεί τον Ιανουάριο του 2012 στην Ελλάδα, την Τουρκία και άλλες οκτώ χώρες, αποσκοπεί να προβάλλει την κουζίνα, τον τουρισμό, τις....
κοινές αξίες και τη ζωή των δύο χωρών. Στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Μπουτάρης προσέφερε στο συνεργείο της σειράς καφέ και έλαβε μέρος στα πλάνα!
Την ίδια ώρα, σε σημερινές του δηλώσεις με αφορμή την εναρκτήρια συνεδρίαση της 2ης ελληνογερμανικής συνάντησης, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στις προσωπικές του επιρροές από τη Γερμανία αλλά και στην οργάνωση του γερμανικού συστήματος και της τοπικής της αυτοδιοίκησης. «Αναλαμβάνω την υποχρέωση ως δήμαρχος, σε ένα χρόνο από τώρα, να έχουμε απτά αποτελέσματα στη συνεργασία των αυτοδιοικήσεων Ελλάδας και Γερμανίας. Πρέπει να αλλάξουμε δρόμο, να αντιγράψουμε το γερμανικό σύστημα στην τοπική αυτοδιοίκηση» τόνισε.
Μιλάμε για πολύ… «προχώ» δήμαρχο!

http://www.thousandnews.gr/
Twitter Bird Gadget