Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Πανθρακικό

Ο Πανθρακικός νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ Καλλονής στην Κομοτηνή και έκανε πετυχημένη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Football League.

Μετά το πρώτο 20λεπτο που η Καλλονή μπήκε πιο επιθετικά, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, όμως οι Μπαϊκαρά και Κοντογουλίδης δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Το γκολ πάντως ήρθε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ήταν προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Μετά από ωραία συνεργασία τριών παικτων η μπάλα έφτασε στον Μπαϊκαρά, εκείνος "ζάλισε" έναν αντίπαλό του από θέση αριστερά μεσα στην περιοχή και εκανε την παράλληλη μπαλιά, με τον Μίνγκα να τη στέλνει στα δίχτυα με προβολή.


Η συνέχεια βρήκε τον Πανθρακικό να ελέγχει το ματς απεναντι σε μία Καλλονή ακίνδυνη επιθετικά και με έλλειψη δημιουργίας στο χώρο του κέντρου, και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικος (Σάββας Παντελίδης): Σικαλιάς, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μίνγκας, Μπαϊκαρα (89' Βαγγελόπουλος), Κοντογουλίδης (80' Σουλτανίδης), Σίμωσης (58' Πόνσε).

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Μανούσος, Μανουσάκης (77' Μακρίδης), Τραορέ, Τριανταφύλλου, Κριπιντίρης, Τζιωρτζιόπουλος (88' Θέος), Γάλας, Καρακώστας, Μαρτσέλο, Λεοζίνιο (67' Βλαστέλλης).

                                                   ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 
Twitter Bird Gadget