Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

<ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ>

Για τον αγώνα του Europa League με τους Σάμροκ Ρόβερς (20/10, 22:05) μίλησαν οι Λάσλο Μπόλονι και Κώστας Χαλκιάς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας πορτιέρο επεσήμανε το σεβασμό που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στην ιρλανδική ομάδα, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι θέλει η ομάδα του να αγωνίζεται πάντα με ίδιο ενθουσιασμό και αυτοσυγκέντρωση. Αναλυτικά:
Πρώτος πήρε το λόγο ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου", ο οποίος δήλωσε: "Χρειάζεται ο απαραίτητος σεβασμός όπως άλλωστε και σε κάθε αντίπαλο. Σε οποιαδήποτε διοργάνωση νομίζω πως αυτό που προέχει είναι η προσπάθεια για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν κάνουμε συμβόλαιο με την επιτυχία για αυτό αύριο θέλει προσπάθεια από όλους. Μια επιτυχία δεν θα είναι σημαντική μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση. Σίγουρα έχουμε απώλειες τραυματισμών αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με την συμπαράσταση του κόσμου νομίζω ότι θα φτάσουμε στην επιτυχία. Έγινε καλή προσπάθεια στα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που είπε αρχικά: "Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια συγκέντρωση. Σε όλα τα ματς προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, δεν προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο.

Οι Σάμροκ είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου, αυτό όμως πιθανόν να οφείλεται στο ότι έπαιξε με τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Είδα ότι είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό και πολύ καλή φυσική κατάσταση και απλώς δεν είχαν την τύχη να πάρουν βαθμούς. Ελπίζω να μην τα καταφέρουν ούτε στην Τούμπα.

Σίγουρα έχουν ποιότητα, έχουν κάποια ατού, τους σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Ακόμη είπε:

Για τον Γκαρσία: "Εχει ένα μυικό πρόβλημα και σύμφωνα με τον γιατρό ίσως μείνει έξω για τρεις εβδομάδας".

Για το πως θα αντιμετωπίσει τους Σάμροκ Ρόβερς: "Δεν μπορώ να πω τα πλάνα μου ποια είναι, θα δείτε ότι οι επιλογές θα είναι συγκεκριμένες".

Για τους συνεχείς τραυματισμούς: "Δεν είναι όλοι μυικοί, ο πρώτος του Φωτάκη και του Λάζαρ ήταν ατυχήματα. Μια εξήγηση μπορούσε να είναι το πρόγραμμα, τα συνεχόμενα παιχνίδια, μια άλλη πως δεν δουλεύω όπως οι προηγούμενοι προπονητές, σαφώς και χρειάζεται μια εξοικείωση, θα μπορούσε να είναι και το γεγονός ότι κανένας δεν είναι φέτος νεότερος από ότι ήταν πέρσι
 
Για το τι ακολούθησε από το ματς απέναντι στον ΟΦΗ και έπειτα: "Σίγουρα είναι καλύτερα μετά από νίκες, όμως, έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε δυσάρεστες καταστάσεις. Το θέμα τώρα είναι να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητα, γιατί χωρίς αυτήν, χωρίς έμπνευση και τύχη δεν γίνεται τίποτα. Η προσπάθεια που κάναμε από το τελευταίο παιχνίδι και μετά ήταν περισσότερο να βρούμε την αποτελεσματικότητα".
 
                                     ΠΗΓΗ: www.sport24.gr   

Twitter Bird Gadget