Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΛΟΥΝ <ΑΡΑΒΙΚΑ> ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Μια ανάσα κυριολεκτικά πριν την οριστική συμφωνία είναι Τζίγγερ και Σουλτάν Αλ Σαούντ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για κοινή συνισταμένη στους όρους του MoU και μένουν μόνο οι υπογραφές.
Πιο κοντά από ποτέ για την συμφωνία βρίσκονται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Την ώρα που συνεργάτης του προετοιμάζει το έδαφος για την άφιξή του, με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το κρίσιμο ραντεβού που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές και το απόγευμα της Τετάρτης, όπου αποφασίστηκε να υπάρξει κοινή συνισταμένη για τους όρους του Memorandum of Understanding και όπως όλα δείχνουν, θα υπογραφεί εντός των επόμενων ωρών.

Ο πληρεξούσιος νομικός του Σαουδάραβα, Παναγιώτης Πετρόπουλος έδωσε το έγγραφο στους νομικούς εκπροσώπους του Τζίγγερ, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί του, κοινοποίησαν τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ και αυτός συμφώνησε και έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα.

Μετά από μερικές τροποίησεις, το MoU παραδόθηκε στον Παναγιώτη Πετρόπουλο και αυτός το επεργάζεται με τον Έλληνα εκπρόσωπο Βλάση Τσάκα, σε απ' ευθείας επικοινωνία με τον ίδιο τον πρίγκιπα, ώστε να γίνει οι τελευταίες διατυπώσεις και κατόπιν να συνταχτεί στην τελική του μορφή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες γίνεται αγώνας δρόμου για να προχωρήσει το θέμα και να τελειώσει ακόμα και το βράδυ προκειμένου την Πέμπτη να αποσταλεί στη Τζέντα και φυσικά να "φιξαριστεί" η άφιξη του Σαουδάραβα πρίγκιπα στην Ελλάδα για την Παρασκευή.

Γεγονός που επιθυμεί και ο ίδιος για να παρακολουθήσει την επομένη (Σάββατο 19:30) και την ομάδα που θέλει να αποκτήσει κόντρα στον Εργοτέλη στο Ολυμπιακό στάδιο.

                                          ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 

Twitter Bird Gadget