Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ <ΣΒΗΣΤΕΣ> ΜΗΧΑΝΕΣ

Η Μίλαν δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ΜΠΑΤΕ και μ' ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ξεπέρασε το εμπόδιο των Λευκορώσων. Υπέροχο το τέρμα του Μπόατενγκ για το 2-0.
Η εικόνα του αγώνα
Η Μπάτε έκανε ότι μπορούσε σ' αυτόν τον αγώνα. Βγήκε μπροστά στις αρχές της επανάληψης, έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά το γεγονός ότι χτυπήθηκε από τραυματισμούς της στέρησε τη δυνατότητα να κάνει κάτι παραπάνω. Η Μίλαν, εν τέλει, είχε τα κλειδιά της νίκης. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Ιμπραχίμοβιτς, πέρασε χωρίς απώλειες το διάστημα του πρώτου τετάρτου στο δεύτερο ημίχρονο και στη συνέχεια εξαπέλυσε την τελική αντεπίθεσή της.
Αυτή εκφράστηκε με το καλύτερο τρόπο με το γκολ του Μπόατενγκ στο 70' σε μία φάση που ο Γκανέζος κατέβασε υπέροχα την μπάλα, σούταρε με απίστευτη δύναμη έξω από την περιοχή και τίναξε τα δίχτυα του Γκούτο για το 2-0. Κάθε αμφιβολία για τον τελικό νικητή του αγώνα αποτέλεσε παρελθόν σε εκείνη ακριβώς τη φάση.
MVP
Και μόνο για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε, ο Μπόατενγκ αξίζει το βραβείο του πολυτιμότερου.
Κλειδί αγώνα
Η Μίλαν χτύπησε τις κατάλληλες στιγμές ενώ υπήρξαν φάσεις που είχε και την τύχη με το μέρος της.
Αδύναμος κρίκος
Η επιθετική γραμμή της ΜΠΑΤΕ είχε τις ευκαιρίες τις οποίες και σπατάλησε.
Οι συνθέσεις
Mίλαν: Αμπιάτι, Ταϊβο, Νέστα (85' Μεξές), Αμπάτε, Μπονέρα, φαν Μπόμελ, Ακουϊλάνι, Νοσερίνο, Μπόατενγκ (78' Εμανουέλσον), Ιμπραχίμοβιτς, Κασάνο (62' Ρομπίνιο).
ΜΠΑΤΕ: Γκούτο, Γιούρεβιτς, Ράντκοφ, Μπορντάτσεφ, Σίμιτς, Κοντσεβόι, Βολόντκο, Ρέναν (77' Παβλόφ), Μπάγκα, Λιχτάροβιτς (66'), Κέζμαν (71' Σκάβις)
                                                   ΠΗΓΗwww.contra.gr:    
                                                        
Twitter Bird Gadget