Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σφράγισε επιταγή ο Κουμορτζί

Μετά το θέμα Λεμονή-Ριέρα και την ενδεχόμενη κόντρα τους, άλλο ένα συμβάν ταράζει τα νερά του Πανιωνίου, αφού ο Κουμορτζί σφράγισε επιταγή της ΠΑΕ. Τι λέει η πλευρά της διοίκησης.

Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί σε αυτά που έχει να επιλύσει η διοίκηση του Πανιωνίου και που δεν αποκλείεται να είναι η αρχή για μια σειρά νέων εξελίξεων.

Ο μέσος των "κυανέρυθων", Μπερνάρ Κουμορτζί σφράγισε επιταγή 20.000 ευρώ της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο Γκαζένος μέσος του Πανιωνίου είναι αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά της ΠΑΕ τόσο στο θέμα των οφειλών του αλλά και σε μερικά άλλα προσωπικά θέματα αφού παρόλο που είχε λάβει κάποιες υποσχέσεις για επίλυση ποτέ δεν του δόθηκε βοήθεια.

Έτσι, ο Κουμορτζί σφράγισε την επιταγή που αφορούσε περσινές οφειλές της ΠΑΕ προς τον Γκανέζο άσο προκειμένου ο ίδιος να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται.

Ο παίκτης των "κυανέρυθρων" έχει το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή να μείνει ελεύθερος κάτι που για την ώρα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Πάντως δεν αποκλείεται την ίδια μέθοδο να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της ομάδας τις επόμενες ημέρες αφού υπάρχουν και άλλοι που έχουν να λαμβάνειν.

Καλύφθηκε το ποσό λένε στην ΠΑΕ

Πάντως το μεσημέρι της Δευτέρας, ο παράγοντας της ΠΑΕ, κ. Τσολακάκης επιβεβαίωσε την είδηση αλλά υποστήριξε πως η επιταγή του Κουμορτζί καλύφθηκε και παράλληλα του καταβλήθηκε και μια δόση περίπου στα 8.000 ευρώ.

                                                           ΠΗΓΗ:www.sport24.gr  
Twitter Bird Gadget