Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

<ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ>



                                                    Στο... κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης, όπου σε ένα δραματικό όπως εξελίχθηκε παιχνίδι, επικράτησε της Βιγιαρεάλ με σκορ 2-1 και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το 1-1 της Νάπολι με τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι "πολίτες" με έναν πολύ αγχωτικό τρόπο και κάνοντας την ανατροπή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, πήραν μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1 και παρέμειναν ζωντανοί. Το "κίτρινο υποβρύχιο" πήρε κεφάλι στο 4' με τον Κάνι, "παγώνοντας" το "Σίτι οφ Μάντσεστερ", για να έρθει η ισοφάρισε στο 43ο λεπτό με αυτογκόλ του Μαρτσένα. Η "λύτρωση" για τη Σίτι, ήρθε στο 92', όταν ο Αγκουέρο από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και εξελίχθηκε στην "χρυσή" αλλαγή του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Την ίδια ώρα, για να βάλουν τους Άγγλους στο παιχνίδι της πρόκρισης "δούλευαν" Νάπολι και Μπάνερ Μονάχου στο "Σαν Πάολο", όπου έμεναν στο 1-1. Ο Κρόος στο 2' μόλις άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς, για να πάρουν το βαθμό οι "παρτενοπέι" με αυτογκόλ του Μπάντστουμπερ στο 43'.  

   Για το δεύτερο όμιλο και με την ΤΣΣΚΑ να έχει κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης νωρίτερα, νικώντας με σκορ 3-0 την Τραμπζονσπόρ, η Ίντερ έδωσε τις "απαντήσεις" της στο "Μετροπόλ" επικρατώντας με σκορ 1-0 της γηπεδούχου Λιλ χάρη στο γκολ του Πατσίνι στο 21'.

Μπενφίκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 των Βασιλεία και Οτελούλ αντίστοιχα για τον τρίτο όμιλο και πλέον βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις, όντας φαβορί για την πρόκριση.

Όσον αφορά στον τέταρτο όμιλο, εκεί η Ρεάλ πολύ άνετα επικράτησε με σκορ 4-0 της Λιόν στο "Μπερναμπέου" κάνοντας το τρία στα τρία. Ο Μπενζεμά άνοιξε το χωρό των τερμάτων στο 19' , για να κάνει το 2-0 για τους "μερένχες" ο Κεντίρα στο 47ο λεπτό. Με αυτογκόλ του Γιορίς στο 55' η Ρεάλ τριπλασίασε τα τέρματα της, ενώ ο Σέρχιο Ράμος στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Την ίδια ώρα, σημαντικό "τρίποντο" έπαιρνε ο Άγιαξ στο Ζάγκρεμπ, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Ντιναμό.
     
Τα αποτελέσματα της Τρίτης:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Τραμπζονσπόρ 3-0
(29',86' Ντουμπιά, 76' Κάουνα)

Μάντσεστερ Σίτι-Βιγιαρεάλ 2-1
(43' αυτ. Μαρτσένα, 92' Αγκουέρο-4' Κάνι)

Νάπολι-Μπάγερν Μονάχου 1-1
(43' αυτ. Μπάντστουμπερ-2' Κρόος)

Λιλ-Ίντερ 0-1
(21' Πατσίνι)

Οτελούλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2
(64' πεν., 92' πεν. Ρούνεϊ)

Βασιλεία-Μπενφίκα 0-2
(20' Σέζαρ, 75' Καρντόσο)

Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν 4-0
(19' Μπενζεμά, 47' Κεντίρα, 55' αυτ. Γιορίς, 81' Ράμος)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Άγιαξ 0-2
(49' Μπέριγκντερ, 90' Έρικσεν).


ΠΗΓΗwww.balleto.gr:
Twitter Bird Gadget