Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το χάος δε θα περάσει!



Πολλά μπράβο σε όλους τους ανθρώπους εκείνους που προσπαθούν -έστω και με τα ίδια "μέτρα"- να διαφυλάξουν τις όντως ιδεολογικά υποκινούμενες και εθνικά αναγκαίες κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες τους! Οι συμπολίτες μας που έχουν το θάρρος να κατέβουν στο δρόμο και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματα του Λαού μας, που κατάφωρα καταπατούνται και ακυρώνονται στην πράξη από την προδοτική κυβέρνηση ΓΑΠ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ Η ΤΑ ΚΡΑΝΗ!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ! Δε πρέπει να επιτρέπουμε τις αυθεντικές συλλογικές και ενωτικές διαδηλώσεις του Λαού να υποβαθμίζονται σε πόλεμο πόλεως! Ο στόχος είναι άλλος και ακόμα δεν επιτευχθεί: η σωτηρία της Πατρίδας μας από τα διεθνή "κοράκια" που καραδοκούν να την κατασπαράξουν! Ο σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της κοινωνικής αξιοπρέπειας και ισορροπίας μας, η απεξάρτηση της Ελλάδας μας από ξένους επιστάτες και προστάτες, η ανατροπή του διαβρωμένου, εντολοδόχου, ανίκανου και ανθελληνικού πολιτικού σκηνικού...
Σύσσωμη η συντακτική ομάδα του blog μας συντάσσεται στο πλευρό των συμπολιτών μας (έστω και ηλεκτρονικά), επικροτεί την αυτοθυσία των συμπολιτών μας για περιφρούρηση των διαδηλώσεων και εκφράζει την οργή της απέναντι στους αλήτες με τα κρυμμένα πρόσωπα!
Οι Έλληνες έχουν φωνή και θα ακουστεί! Όταν συμβεί δε αυτό, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!

by EAGLE
Twitter Bird Gadget