Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

<ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ>

Μέχρι το απόγευμα θα γίνει γνωστή η "επόμενη μέρα" στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα. Διοίκηση Γιώργου Ξενίδη και συμμετοχή ως "Ηρακλής" στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής ή διοίκηση Ανδρέα Παντελή και συνεργασία με ΠΑΕ που αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία.Ο Γιώργος Ξενίδης συναντήθηκε χθες στα γραφεία του Ερασιτέχνη με τον Κωνσταντίνο Γωγάκου και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή. Αποκάλυψε τα σχέδιά του για την ομάδα, μίλησε με συγκεκριμένα νούμερα και διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του συλλόγου ότι τη νέα περίοδο ο Ηρακλής θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία.
Τι συμβαίνει όμως με τον Παντελή; Οι κυανόλευκοι περιμένουν σήμερα από τον Κύπριο να ανοίξει τα χαρτιά του. Να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να έχει συμφωνήσει με ΠΑΕ για να συνεργαστεί μαζί της, μιλώντας πλέον με συγκεκριμένα ονόματα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της οικογένειας του Ηρακλή αν θα δεχτεί να παραχωρήσει το σήμα και το όνομα του συλλόγου, στην ομάδα που θα δημιουργηθεί.
Οποιαδήποτε απόφαση και αν ληφθεί, απαίτηση του κόσμου της ομάδας είναι να συνεχιστεί μέχρις εσχάτων ο δικαστικός αγώνας για να τιμωρηθούν όλοι όσοι έβλαψαν τον σύλλογο. Και είναι πολλοί αυτοί. Εντός και εκτός Ηρακλή.                                                                
                                                             
                                                       πηγη:www.bluearena.gr 
Twitter Bird Gadget