Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Παναθηναικός-Βέροια 1-1

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με κόντρα, η αήττητη Βέροια ισοφάρισε με... καραμπόλα που ξεκίνησε από oφσάιντ και το 1-1 μεγαλώνει τον... πράσινο προβληματισμό.

Καλύτερος από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, με παιχνίδι από τα άκρα αλλά χωρίς ιδιαίτερες λύσεις.
 Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων του, τον Ντίνα που «έκλεινε» προς τα μέσα για να πάρει μπάλα, προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς το πλεκτό. Ο Μάρκους Μπεργκ, με τον οποίο το «τριφύλλι» είναι εντελώς διαφορετική ομάδα, αστόχησε στο 10' και το 14' ενώ στο 42' η κεφαλιά του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!
Στο τελευταίο πεντάλεπτο εκτός από την ευκαιρία του Μπεργκ, το γκολ... μύριζε και τελικά ήρθε. Ο Αμπέιντ έδωσε την λύση στις τελευταίες στιγμές του πρώτου μέρους, σηκώνοντας την Λεωφόρο στον αέρα 
Ισοφάρισε η Βέροια
Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να «τελειώσει» το ματς με ένα δεύτερο γκολ. Ο Μπαϊράμι με το... καλησπέρα έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 55' ήρ8ε η ολική ανατροπή στην εικόνα του παιχνιδιού. O Μπέν ισοφάρισε για την Βέροια και έτσι οι δύο ομαδεσ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
                                                                 Πηγή: www.gazzetta.gr
Twitter Bird Gadget