Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για την πρεμιέρα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση του φετινού πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ξάνθη στην Τούμπα.
Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκα σε χαλαρούς ρυθμούς, με ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στημένες φάσεις να απαρτίζουν το πρόγραμμα. Οι Γκαρσία και Βούκιτς ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας, ενώ θεραπεία μόνο έκανε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας. Κατόπιν επιθυμίας του Χουμπ Στέφενς η αποστολή δεν θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο, αλλά θα συγκεντρωθεί αύριο το πρωί στην Τούμπα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ολλανδός τεχνικός ανακοίνωσε τη 18άδα του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα, στην οποία δεν είναι οι τρεις τραυματιες ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως κι ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης.
Η αποστολή:
Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

                                                                 Πηγή: www.onsports.gr
Twitter Bird Gadget