Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός


Στη Λεωφόρο παίζει απόψε ο Παναθηναϊκός... Οι «πράσινοι» γυρίζουν σπίτι τους και υποδέχονται τον Παναιτωλικό στην πρώτη αγωνιστική της χρονιάς.
Η φετινή περίοδος βρίσκει τον Παναθηναϊκό με πολλές αλλαγές, με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, αλλά με μεγάλες φιλοδοξίες. Με τη δύναμη της έδρας του, το Τριφύλλι θέλει να κάνει θετικό ξεκίνημα, αν και δε λείπουν τα προβλήματα. Ο Ζέκα τέθηκε νοκ άουτ, όπως και οι Μαυρίας Σταματάκος, ενώ το θετικό είναι ότι ο Σίλντενφελντ δήλωσε παρών.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού
Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης και Μπεργκ.
Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στα σαλόνια της Super League και πλέον έχει την εμπειρία για να καταφέρει να εδραιωθεί. Το έργο του στην πρεμιέρα είναι δύσκολο, αλλά παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει, η ομάδα του Αγρινίου θέλει να κάνει θετικό ξεκίνημα. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Καμαρά, Τζούνιορ, Σφακιανάκη, Μπακάκη και Κουτσοσπύρο, αλλά και τους τραυματίες Πόι Καλί, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Στεφανάκος και Κουτρομάνος.
Η αποστολή του Παναιτωλικού:
Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Πασάς, Μύγας, Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Τακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δάρλας, Ιωάννου, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς και Μπελόν.
                                                           Πηγή: www.onsports.gr   
Twitter Bird Gadget