Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Δεν τα κατάφερε ο Δικέφαλος

Συγκλόνισε η ομάδα του Στέφενς με την προσπάθειά της κόντρα στην Σάλκε, έμεινε, όμως, και πάλι εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Τα γκολ του Κλάους και του Κατσουράνη δεν ήταν αρκετά αφού οι Γερμανοί νίκησαν με 3-2.

Ράγισαν οι καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ από το συγκλονιστικό παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" κόντρα στην Σάλκε.
Ο "δικέφαλος" πάλεψε στην ρεβάνς της Τούμπας, αλλά τελικά, μη έχοντας σύμμαχο την τύχη, ηττήθηκε με 2-3 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 43', ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν πτοήθηκε, μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με τον Αθανασιάδη στο 53'.
Μάλιστα, στο 64' αποβλήθηκε ο Τζόουνς και ο ΠΑΟΚ είχε στο γήπεδο παίκτη παραπάνω. Κάτι που πάντως δεν εκμεταλλεύτηκε αφού τρία λεπτά αργότερα η άμυνα του ΠΑΟΚ και ο Χακόμπο έκαναν κακή εκτίμηση και έδωσαν την ευκαιρία στον Ντράξλερ να σημειώσει το 1-2.
Ο Κατσουράνης αναπτέρωσε τις ελπίδες του ΠΑΟΚ με εκπληκτική κεφαλιά στο 79', αλλά ο Σαλάι έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα του "δικεφάλου" με πλασέ στο 90'.
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Σκόνδρας, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (80' Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (74' Ολίσε), Αθανασιάδης (74' Νέτσιντ).
ΣΑΛΚΕ (Γενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Φουχς, Κλέμενς (60' Μέγιερ) (70' Νόιστεντερ), Χέγκερ, Τζερμέιν Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν (83' Ματίπ), Σαλάι.

Κίτρινες κάρτες: Κίτσιου, Τζόουνς, Σαντάνα
Κόκκινες κάρτες: Τζόουνς
Σκόρερς: Αθανασιάδης 53', Κατσουράνης 79' / Σαλάι 43' και 90', Ντράξλερ 67'
                                                         Πηγή: www.sport24.gr
Twitter Bird Gadget