Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ξέφυγε ο Απόλλων Σμύρνης


 Το... τρένο από την Ριζούπολη πέρασε και από την Άμφισσα, ο Απόλλωνας επικράτησε με 2-1 του αξιόμαχου Φωκικού και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα η Ελαφρά Ταξιαρχία εξασφαλίζει ουσιαστικά την άνοδό της.  Ακόμα μία νίκη πέτυχε η ομάδα του Απόλλωνα, που αν και δυσκολεύτηκε αρκετά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Φωκικού στην Άμφισσα και να επικρατήσει με 2-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γουόρντεν, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Γκόμεζ στο 12', ενώ μόλις ένα λεπτά πριν ιο δύο παίκτες είχαν συνεργαστεί και πάλι με αντίθετους ρόλους, με τον Γάλλο επιθετικό να σπαταλά τεράστια ευκαιρία.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς μόλις στο 19' ο Λίτσος έκανε τρομερό λάθος, αφού σταμάτησε στην γραμμή την μπάλα με τα χέρια, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα και να δώσει την ευκαιρία στον Απόλλωνα να ισοφαρίσει. Ο Κατσίκης δεν έδειξε έλεος και με εύστοχη εκτέλεση έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με την Ταξιαρχία να έχει και το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω για τα επόμενα 70 λεπτά της αναμέτρησης.
Ο Απόλλωνας πίεσε και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 39' με σκόρερ τον... συνήθη ύποπτο Μανιά, ο οποίος μετά από πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια θα κάνει το γύρισμα, η μπάλα μετά από κόντρες θα φτάσει πάλι σε αυτόν και με σουτ θα νικήσει τον εξουδετερωμένο ουσιαστικά Γεωργίου.
Στην επανάληψη η Ταξιαρχία προσπάθησε να κάνει διαχείριση, με αποτέλεσμα να δώσει την κατοχή στον Φωκικό, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 75' με τον πολύ κινητικό Λουκίνα. Η πίεση των γηπεδούχων δεν είχε αποτέλεσμα και έτσι ο Απόλλωνας κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Άμφισσα, με τους οποίους πλέον είναι αγκαλιά με την άνοδο και την πρώτη θέση.
Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Μαρτίνος (65' Λουκίνας), Παπαζούδης (46' λ.τ Αργυρός), Λίτσος, Κωστόπουλος, Νάστος, Σκαρίμπας, Θέος (37' Αλμπέρτο), Καραπέτσας, Γκομές, Γουόρντεν.
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Κιάσσος, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας (71' Λεοντίου), Καμαρά, Τσεμπερίδης (35' Καραμαλίκης), Κατσίκης Τσιλιγκίρης (87' Κύργιας), Μανιάς.
 Γκέλαρε ο Εργοτέλης
Νέο ενδιαφέρον αποκτά η κορυφή, όπου μετά τις... αυτοκτονίες των Εργοτέλη, Βόλου και Παναιτωλικού,η Νίκη μπαίνει στο κόλπο για την απευθείας άνοδο. Σώθηκε ο Θρασύβουλος, επιστροφή στις νίκες για την Δόξα.
Την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών συνέχισε και σήμερα ο Εργοτέλης, ο οποίος γνώρισε την ήττα από την αδιάφορη Καλλιθέα στο Ελ Πάσο με 2-1. Οι Κρητικοί δείχνουν σκασμένοι από τους συνεχόμενους αγώνες, ενώ τα άσχημα αποτελέσματα έχουν επηρεάσει αρκετά και την ψυχολογία της ομάδας, καθώς το ρόστερ είναι αρκετά νεανικό.
Οι γηπεδούχοι, αν και ουσιαστικά δεν έχουν κάποιο κίνητρο, παρά μόνο τον... πληγωμένο εγωισμό τους, κατάφεραν και μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και έκλεισαν τον αντίπαλο στην εστία του, πιέζοντας να πετύχει πρώτη κάποιο τέρμα. Αυτό μάλιστα δεν άργησε να έρθει, αφού στο 35' κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακόλ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν ίδιο, με την Καλλιθέα να εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο. Παρόλα αυτά, κόντρα στην ροή του αγώνα οι Κρητικοί κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 65' μετά από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ του Χάντι. Η απάντηση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού με την σέντρα, ο Ρουσάκης γέμισε για τον Ατματσίδη, αυτός πέρασε την μπάλα με την μία για τον Φαγιέ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε μέσα από την περιοχή να πλασάρει τον Αθανασίου, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Εργοτέλης από εκείνο το σημείο και μετά έδειξε να... ξυπνάει, όμως ήταν πια αργά, αφού η Καλλιθέα έπαιξε έξυπνα, διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ, έκλεισε τους κενούς χώρους και κατάφερε να κρατήσει την νίκη. Από την μεριά τους οι Κρητικοί αποχωρούν από το Ελ Πάσο με έντονο προβληματισμό, καθώς μετά τη νέα απώλεια τους ισοβαθμούν με την Νίκη Βόλου στην 3η θέση και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για γκέλες.
Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Ρουσσάκης, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Ατματζίδης, Φαγιέ, Μουστακίδης, Φερέϊρα, Κατσικογιάννης, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι (67' Ματσούκας).
Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Σαρρής, Πίτσος, Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς, Λαμπίν, Χαντί, Μπουχαλάκης, Ρέντζας, Κούτρης (59' Βερμπακόφσκις), Κοζορώνης (46' Γκαντιάγκα).
Ερυθρόλευκη αυτοκτονία!
Τεράστια ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την 4η θέση σπατάλησε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος αν και προηγήθηκε στην Πάτρα, κατάφερε να πάρει δύο κόκκινες, να ισοφαριστεί σε 1-1 και να πετάξει δύο πολύτιμους βαθμούς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους ερυθρόλευκους, αφού στο 21' είχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου, ενώ 7 λεπτά αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δράστη τον Πινδώνη.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν καθώς ήθελαν ένα ακόμα τέρμα για να κλειδώσουν την νίκη και το τρίποντο, με το οποίο θα έπιαναν έστω και προσωρινά τον Απόλλωνα στην κορυφή. Αντ' αυτού όμως, ήρθαν δύο κόκκινες κάρτες, στο 68' στον Πετκάκη και στο 81' στον Καπετάνο, γεγονός που έδωσε τρομερό πλεονέκτημα στην γηπεδούχο ομάδα.
Οι Πατρινοί δεν άφησαν να πάει χαμένο το δώρο που τους έκαναν οι αντίπαλοί τους και πίεσαν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, ο Περέιρα στο 84' βρέθηκε προ κενής εστίας, μετά από την ασταθή απόκρουση του Γκίτκου σε σουτ του Σπίνουλα και δε συνάντησε καμία δυσκολία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Λίτσης (75' Περέιρα), Τέλλος, Κοκκίνης, Βάντερσον (64' λ.τ Γ. Κοιλιάρας), Καραμανλής, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Ν' Τζιοντό (41' Δ. Κοιλιάρας), Γκούρτσας.
Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντέλιδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης, Καπετάνος, Γιενγκά (84' Καρράς), Μπρέσκα (69' Γόγολος), Σολάκης (78' Μπολάτι).
Ε-Χ-ασε τα πάντα!
Τεράστιας σημασίας ήταν το παιχνίδι στις Σέρρες κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου για τον Παναιτωλικό, όμως η ομάδα από το Αγρίνιο έμεινε μακριά από την εικόνα που μας έχει συνηθίσει και έμεινε στο 0-0. Το παιχνίδι αυτό αποτελούσε ευκαιρία για τα Καναρίνια να εκμεταλλευτούν την ήττα του Εργοτέλη και να μπουν στην τριάδα, ενώ με το τρίποντο αυτό οι παίκτες του Παναιτωλικού θα έκαναν το 5 στα 5 και θα εισέπρατταν το πριμ που τους είχε τάξει ο πρόεδρος, Φώτης Κωστούλας. 
Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν αρκετά άτυχη, αφού μόλις στο 15 προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αφού Σφακιανάκης και Μπελόν τραυματίστηκαν και στην θέση τους πέρασαν οι Ιορδανίδης και ο Μουνίν. Αυτό προκάλεσε το αποσυντονισμό των φιλοξενούμενων,
Οι Σερραίοι το εκμεταλλεύτηκαν, έκλεισαν τους χώρους και κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, κόντρα στην καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και να κλέψουν έτσι έναν βαθμό, που τους δίνει κουράγιο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Χαριτίδης (72' Νύρλας), Κουκώλης, Κατσαβάκης, Μερεσιώτης, Σαββίδης, Μαχαιρούδης (80' Διαμαντίδης), Κομνηνάκης, Γκόγκας (77' Γαίδαρτζής), Γεωργιάδης, Ναλμπάντης.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (67' Γκόλιας), Σφακιανάκης (15' λ.τ Ιορδανίδης), Τζούνιορ, Σίσιτς, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (13' λ.τ Μουμίν).
Καθήκον... τριάδας
Το αυτονόητο έκανε η ομάδα του της Νίκης Βόλου, η οποία προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο της ουραγού και ουσιαστικά υποβιβασμένης πλέον Αναγέννησης Επανομής και επικράτησε με 4-1, πιάνοντας έτσι στην 3η θέση τον Εργοτέλη.
Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι, αφού αν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19' με τον Παπά, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα μα τον Τζανδάρη στο 39'. Μάλιστα, η Αναγέννηση φλέρταρε με ακόμα ένα τέρμα, κάτι που έφερε αποδοκιμασίες τον οπαδών.
Παρόλα αυτά, η Νίκη κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Ταντιτς στο 62', κάτι που έδωσε ψυχολογία στην γηπεδούχο ομάδα. Η συνέχεια ήταν καταιγιστική, αφού στο 74' ο Φλίγκος έκανε το 3-1, ενώ το διαστάσεις θριάμβου έδωσε στις καθυστερήσεις ο Πορτουλίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος (47' λ.τ Τάντιτς), Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Παππάς (68' Καρατζάς), Λαλίν, Κυριάκος (79' Ουέλινγκτον), Φλίγκος.
Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Παπαστεργίου, Κουλίδης, Νταντάμης, Τζανδάρης (73' λ.τ Αναστασίου), Σαμουηλίδης (87' Κουκουλέκης), Μωυσίδης, Σικαλόπουλος, Δραγανίδης (77' Μπέκα), Τοπούζης, Μπαλασάς.
Πάλι γκέλα ο Ηρακλής!
Αν και καλύτερος, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της αδιάφορης πλέον Καβάλας, έμεινε στο 0-0 και πέταξε ακόμα δύο βαθμούς στην προσπάθειά του για άνοδο. Ο Γηραιός είχε την κατοχή και τον έλεγχο του κέντρου, όμως ητάν απρόσεκτος στην τελική προσπάθεια και άτυχος καθώς δύο φορές οι προσπάθειές του σταμάτησαν στο δοκάρι.
Η πρώτη ήταν στο 26΄μετά από προσπάθεια του Σαββίδη, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Ισαακ στο 87'. Έτσι, ο Ηρακλής παρέμεινε στην 7η θέση με 50 βαθμούς, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση... αναπνοής την 3η θέση και τους Εργοτέλη και Νίκη Βόλου.
Καβάλα (Γιάννης Μαραντάς): Αποστολίδης, Κοτίτσας, Καλαγκάνης, Ντουτσαρίδης, Παγώνης, Πλιάγκας (63' Χλωρός), Κάργας, Θεοδωρίδης, Τριποτσέρης, Παπαδόπουλος (75' Τζομπανόπουλος), Ντόσης (82' Ρεβυθόπουλος).
Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Γ. Παληγεώργος (72' Σιατραβάνης), Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Ουκάρ, Φερνάντες, Λόπεθ, Γεωργίου (52' Στεφανίδης), Κιρόφσκι (52' Ισαάκ), Σουλίδης.
Σούπερ σταρ ο... αμαρτωλός! 
Με σκόρερ τον μέχρι πρότινος τιμωρημένο Κάπελ, η Δόξα Δράμας επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Καλλονή με 1-0, κόβοντας έτσι την πορεία ανόδου των νησιωτών, οι οποίοι έτρεχαν ένα σερί νικών και διεκδικούσαν το «διπλό» μέσα σε λίγες ημέρες.
Οι μαυραετοί παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι μετά τις επιστροφές, τόσο του Ολλανδού πρώτου σκόρερ τους, αλλά και του αρχηγού Ταραλίδη, με αποτέλεσμα να κλείσουν στα καρέ της την ΑΕΛΚ και να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα τέρμα.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της Καλλονής, όμως το τέρμα του Μικριτσιάν ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ σάιντ. Στην επανάληψη όμως και στο 76' συγκεκριμένα, αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, με τον Κάπελ να νικά τον Σιδεράκη και να χαρίζει μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, με την οποία διατηρεί τις όποιες ελπίδες της για είσοδο στα πλέι οφ.
Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μκρτσιάν, Ταραλίδης, Καμινιώτης (46' Κάπελ), Ιντζόγλου, Τότο, Ρούσεφ, Μπουτζίκος (61' Περπερίδης), Κασσός, Μπάρρος (74' Μπαλής), Μιλένκοβιτς.
Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Γάλας, Σερφά, Ντιμπάλα, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο (71' Χωριανόπουλος), Καντζί.

Σώθηκε και... γουστάρει! 
Εντυπωσιακός παρουσιάστηκε και πάλι ο Θρασύβουλος, ο οποίος μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες έχει πετύχει 9 γκολ, ένα λιγότερο δηλαδή από όσα είχε πετύχει στις προηγούμενες 31 αγωνιστικές! Θύμα αυτή τη φορά η Αναγέννηση Γιαννιτσών, οι οποία γνώρισε την βαριά ήττα με σκορ 4-1.
Η ομάδα της Φυλής, δείχνει να έχει εντελώς διαφορετικό πλάνο μετά την έλευση του Βούζα στην θέση του Σταθόπουλου, καθώς είναι πολύ πιο επιθετικός και καταφέρνει να αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση και να παίρνει αποτελέσματα.
Ο Πλαβούκος στο 7' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 21' ο Πάνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ζαγοριανός στο 42' κατάφερε να μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Σκόνδρας στο 50' έδωσε εκ νέου αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του, ενώ το τελικό, θριαμβευτικό σκορ διαμόρφωσε ο Σταυροθανασόπουλος στο 78'.
Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Μαρούλης, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος (81' Σκαματζούρας), Βλασόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος, Σερέπας (58' Γεωργιάδης), Πλαβούκος (78' Αγκόλι), Προβατίδης, Πάνος, Σκόνδρας.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Αντρείνι (46' Σκαθαρούδης), Καρπαθάκης (64' Καπνίδης), Καρλόπουλος, Άρτσε (83' Σιδηρόπουλος), Ζαγοριάνος.
Ζόρισαν τα πράγματα
Την προσπάθεια για παραμονή του στην κατηγορία συνεχίζει ο Βύζας Μεγάρων, που όμως έχασε πολύτιμο έδαφος κόντρα στον Πιερικό, μιας και το 1-1 δεν ήταν αρκετός μετά την νέα νίκη του Θρασύβουλου που πλέον ξεφεύγει. Η ομάδα από την Κατερίνη, αν και αδιάφορη βαθμολογικά και με πολλές απουσίες, κατάφερε και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' με τον έμπειρο Μανίκα.
Αυτό ανάγκασε τον Βύζα να ανοιχτεί και να κυνηγήσει την ανατροπή. Το πρώτο βήμα έγινε στο 65' με τον Αρναρέλη, όμως αυτό ήταν το μόνο που κατάφεραν. Οι γηπεδούχοι πάντως δικαιούνται να τα βάζουν με την τύχη τους, καθώς 7 λεπτά πριν την ισοφάριση έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Γκεμίση σταμάτησε στο δοκάρι του Παπατολίκα. 
Βύζας Μεγάρων (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Κρολ, Π. Βλάχος, Λιόλιος, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος (86' Ζάρκος), Σπαγής, Γκεμίσης, Αρναρέλης, Χαρτσιάς (46' Πούρνος), Νικολόπουλος.
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Μανίκας (75' Ανδριόπουλος), Λαζαρίδης, Ντόικιτς, Νίκου, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Καθάριος (50' λ.τ Σεχολάρι), Ελευθεριάδης (83' Καραγκούνης).
Αποτελέσματα
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ 1-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
ΚΑΒΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-1
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-1
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 4-1
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1
ΦΩΚΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-2
ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧ. 1-0
Βαθμολογία
1. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 61 *
2. ΟΛ. ΒΟΛΟΥ 56
3.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 54 *
4. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 54
5. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 53
6. ΛΑΡΙΣΑ 51 *
7. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 50*
8. ΗΡΑΚΛΗΣ 50 *
9.  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 48 *
10. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 48
11. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 47
12. ΚΑΒΑΛΑ 42*
13. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 41*
14. ΦΩΚΙΚΟΣ 32 *
15. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 32
16. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 32 *
17. ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 30
18. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 31
19. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 27*
20. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 22*
21. ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 15
                                               ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr  
Twitter Bird Gadget