Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Preview: Champions League

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμες να "κλείσουν" θέση στους "16" του Champions League, ενώ και η Σαχτάρ θα κάνει το ίδιο αν νικήσει ξανά την Τσέλσι. "Μάχη" δίνει ο Γιώργος Σαμαράς για να παίξει κόντρα στην "Μπάρτσα"

Το βράδυ της Τετάρτης διεξάγεται η δεύτερη... δόση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμες να πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο για τους "16", καθώς τους αρκεί απλά να μην χάσουν από Σέλτικ και Μπράγκα, αντίστοιχα.

Μία ακόμη ομάδα μπορεί επίσης να εξασφαλίσει πρόκριση και αυτή είναι η Σαχτάρ, μόνο που χρειάζεται νίκη επί της Τσέλσι και μέσα στο Λονδίνο μετά από αυτή στο Ντόνετσκ.
Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου η Γιουβέντους ψάχνει την πρώτη της νίκη υποδεχόμενη την Νόρτζελαντ, ενώ στον 6ο που ισοβαθμούν στην κορυφή, Βαλένθια, ΜΠΑΤΕ και Μπάγερν, η πρώτη υποδέχεται την δεύτερη, ενώ οι Βαυαροί φιλοξενούν την Λιλ.
Αγωνιστικά νέα, "μάχη" ο Σαμαράς
Ο Ζοζέ Πεζέιρο θα έχει στην διάθεσή του τον Ντουγκλάο για την "μάχη" με την ManUtd, όχι όμως και τους Πάουλο Βινίσιους και Πάουλο Σέζαρ, ενώ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα στερείται των υπηρεσιών των Καγκάουα, Βίντιτς και Φιλ Τζόουνς, αλλά ο Σμόλινγκ είναι στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος.
Νέο προπονητή έχει η Κλουζ, τον Πορτογάλο, Πάουλο Σέρζιο, στο ντεμπούτο του οποίου ήρθε νίκη με 5-0 κόντρα στην Μπράσοβ και σκόρερ του πρώτου γκολ τον Παντελή Καπετάνο. Απουσίες δεν θα έχει κόντρα στην Γαλατάσαράι, για την οποία λείπει ο Ελμάντερ.
"Μάχη" για να αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα δίνει ο Γιώργος Σαμαράς, που δείχνει να ξεπερνά πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν τον τραυματισμό του στον αστράγαλο πριν δύο εβδομάδες στο "Καμπ Νόου" (οι photos πάνω και κάτω είναι από την προπόνηση της Σέλτικ την Τρίτη), ενώ για τους "μπλαουγκράνα" λείπουν οι Πικέ, Πουγιόλ, Αντριάνο, Αλκάνταρα, Κουένκα, Μουνιέσα και Αμπιντάλ.
Για την Μπενφίκα απουσιάζουν Αϊμάρ, Κάρλος Μαρτίνς και ο τιμωρημένος, Μάτιτς, ενώ για την Σπαρτάκ επιστρέφει ο Ντζιούμπα.
Αμφίβολος είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς για την Μπάγερν, όπως και οι Ντεμπουσί, Μπεριά και Μπάσα για την Λιλ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σολδάδο για την Βαλένθια κόντρα στην ΜΠΑΤΕ, για την οποία λείπουν οι Παβλόβ και Ρούντικ.
Χωρίς Άσλεϊ Κόουλ και Λάμπαρντ θα είναι Τσέλσι που ίσως στερηθεί και τους Μάτα και Νταβίντ Λουίζ κόντρα στην Σαχτάρ που δεν έχει προβλήματα.
Πέραν του Πέπε η Γιουβέντους δεν έχει και τον Βούτσινιτς κόντρα στην Νόρτζελαντ, για την οποία δεν υπάρχουν απουσίες, καθώς ο αρχηγός, Νίκολαϊ Στόκχολμ, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:


Group E
Τσέλσι - Σαχτάρ (21:45 / Novasports 2)
Γιουβέντους - Νόρτζελαντ (21:45)

Group F
Μπάγερν - Λιλ (21:45 / Novasports 3)
Βαλένθια - ΜΠΑΤΕ (21:45)

Group G
Σέλτικ - Μπαρτσελόνα (21:45 / ΝΕΤ)
Μπενφίκα - Σπαρτάκ Μόσχας (21:45)

Group H
Μπράγκα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45 / Novasports 1)
Κλουζ - Γαλατάσαράι (21:45)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ


Group E
1. Σαχτάρ 7 (5-2)
2. Τσέλσι 4 (7-4)
3. Γιουβέντους 3 (4-4)
4. Νόρτζελαντ 1 (1-7)

Group F
1. Βαλένθια 6 (6-2)
2. ΜΠΑΤΕ 6 (6-5)
3. Μπάγερν 6 (4-4)
4. Λιλ 0 (1-6)

Group G
1. Μπαρτσελόνα 9 (7-3)
2. Σέλτικ 4 (4-4)
4. Σπαρτάκ Μόσχας 3 (6-7)
3. Μπενφίκα 1 (1-4)

Group H
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9 (6-3)
2. Κλουζ 4 (4-3)
3. Μπράγκα 3 (4-5)
4. Γαλατάσαράι 1 (1-4)

 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ

5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

3 γκολ
Οσκάρ (Τσέλσι)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Αλάν (Μπράγκα)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)
Ελιζέου (Μάλαγα)
Σιμ ντε Γιόνγκ (Άγιαξ)
                                    
                         ΠΗΓΗ: www.sport24.gr        ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ  
Twitter Bird Gadget