Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Mαρινάκης:«Απάντηση στα σκουπίδια»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με σκληρή γλώσσα για την επίθεση που δέχεται ο Ολυμπιακός από «σκουπίδια του ποδοσφαίρου» όπως τόνισε, αναφερόμενος στους Αλαφούζο, Κούγια, αλλά και στο τηλεοπτικό κανάλι, ΣΚΑΪ.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε:
Για την μεγάλη επιτυχία με την Μονπελιέ: «Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, παλικαρίσια, αλλά πάνω απ' όλα θέλω να πω πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας παρά τα όσα λένε και λέτε γι' αυτό. Θεωρώ το ρόστερ καλύτερο από το περσινό.
Έχει νέα παιδιά με ταλέντο και τα καλύτερα έρχονται. Ήταν μια πραγματική διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Θα βλέπετε καλύτερο θέαμα, από δω και πέρα...».
Για την επίθεση στον Ολυμπιακό «Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε πισώπλατα χτυπήματα και λάσπη, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο η διοίκηση και εγώ, από σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΙ, είτε Αλαφούζος είτε Κούγιας. Πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα στοιχεία. Να κοιτάξουμε το άθλημα να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά. Εμείς θα δίνουμε τις απαντήσεις μας σε όλους αυτούς στο γήπεδο».
Για το μέλλον: «Η Ελλάδα δοκιμάζεται και έχει ανάγκη από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός για τη διαφήμιση στην Ευρώπη. Δεν θα πω κάτι άλλο γι' αυτούς. Είμαστε μεγάλη οικογένεια με μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας, που ήρθε παρά τις απεργίες και τις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδας δίνοντας βροντερό παρών και βιώνοντας μία πολύ καλή βραδιά».

                                   ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr       ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ      
Twitter Bird Gadget