Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Football League 2 – Ξέφυγαν Παναιγιάλειος και Καλαμαριά

Με το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Football League 2 συνέχισαν Παναιγιάλειος και Απόλλων Καλαμαριάς, επικρατώντας 1-0 των Χανιών και Οδυσσέα Κορδελιού, αντίστοιχα.
Σπουδαίο διπλό για Παναιγιάλειο, ανεβαίνει ο Αχαρναϊκός
Η ομάδα του Αιγίου έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 1-0 των Χανίων στην Κρήτη. Στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Αχαρναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας του Πανηλειακού με 3-1, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Παράλληλα, σημαντική νίκη πέτυχε η Γλυφάδα, η οποία επικράτησε στο Ελληνικό με 2-1 του Ρούβα, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε ο Αστέρας Μαγούλας της Επισκοπής.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Καλαμάτα πήρε το «διπλό» στον Κορυδαλλό απέναντι στην Προοδευτική με 1-0 στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ Κόρινθος και Φωστήρας έμειναν στο ισόπαλο 1-1.
Διπλό… ανόδου για Καλαμαριά
Ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν ο νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με τον Οδυσσέα στο Κορδελιό, καθώς επικράτησε 1-0 και έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Football League 2 για τον Βόρειο όμιλο.
Παράλληλα, σημαντικό διπλό, που την βάζει σε τροχιά ανόδου πέτυχε η Δόξα Κρανούλα, η οποία επικράτησε 1-0 του Αιγινιακού και έφτασε τους 5 βαθμούς, όσους έχει και η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Ζάκυνθο στο νησί του Ιονίου.
Ακόμα, τις πρώτες τους νίκες στο πρωτάθλημα πέτυχαν ο Βατανιακός, 1-0 τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και ο Τηλυκράτης, 2-1 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Τέλος, ο Τύρναβος παραχώρησε την ισοπαλία 1-1 στην Κασσιόπη.

                                               ΠΗΓΗ: www.onsports.gr  
Twitter Bird Gadget