Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός: Μήνυμα παραμονής σε Κάρολ!

Κάτοικος… Πειραιά για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος έλαβε μήνυμα στήριξης και… ανανέωσης από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», άνθρωπος των Πρωταθλητών Ελλάδας είχε προ ημερών επαφή με τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα, όπου του εξέφρασε τη στήριξη της διοίκησης προς το πρόσωπό του. «Ρόι μαζί θα συνεχίσουμε», του ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από σένα. Μετά τις γιορτές θα τα πούμε και από κοντά…».
Το συμβόλαιο του έμπειρου πορτιέρο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και όπως αναφέρουν από την Πλατεία Αλεξάνδρας, η υπόθεση του Ρόι Κάρολ θα τεθεί σε προτεραιότητα, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι επαφές με τους Χοσέ Χολέμπας, Ραφίκ Τζεμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη.
Από την πλευρά του, ο Βορειοϊρλανδός ποδοσφαιριστής, ο οποίος επέστρεψε στην Εθνική ομάδα της χώρας του, έπειτα από τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα και κυρίως στον Ολυμπιακό, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο, είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο Λιμάνι και για τον επόμενο χρόνο.

                                        ΠΗΓΗ:www.onsports.gr   
Twitter Bird Gadget