Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

«Μπαμ» Γαζώρου, 1-0 τον Πανσερραϊκό στο ντέρμπι των Σερρών

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να ήταν το φαβορί πριν την έναρξη του ματς, ωστόσο σε ένα τοπικό ντέρμπι όλα γίνονται! Ο Εθνικός Γαζώρου πήρε τη νίκη με 1-0 και μαζί μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Η βαθμολογική θέση του Πανσερραϊκού, αλλά και η εμπειρία των γηπεδούχων δεν άφηναν πολλά περιθώρια στους φιλιξενούμενους. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη όμως μίλησε μέσα στο γήπεδο και πήρε το πολύτιμο τρίποντο!
Στο 14' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μπανγκουρά και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ράνιτς. Ο Αποστολίδης όμως έπεσε σωστά στη γωνία του και μπλόκαρε τη μπάλα! Ο Σιάκας από 'κει και πέρα απείλησε με δύο σουτ, ωστόσο δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον γκολκίπερ του Γαζώρου.
Όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ωστόσο στο 69' ήρθε το γκολ από τον Γάζωρο! Ο Καπίας εκτέλεσε απ' ευθείας το φάουλ της ομάδας του και έστειλε τη μπάλα... συστημένη στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη.
Από 'κει και έπειτα έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και μάλιστα τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στο 95' ο Καψάλης.
Με αυτή τη νίκη ο Γάζωρος έφτασε τους 12 βαθμούς και την 5η θέση, ξεπερνώντας τα «λιοντάρια» του Πανσερραϊκού (6η θέση-12θαμούς).
Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Κιάσσος, Μπριλάκης (82' Γιαννόπουλος), Καρακώστας, Σιάκκας, Ανάκογλου, Ράνιτς (54 Γκουγκουλιάς), Μπονέρης (71' Καψάλης), Κόντος, Μπανγκουρά.
Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Αλεξάντροβιτς (86' Καρυπίδης), Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης (74' Γκόγκας), Κουκόλης, Καπίας, Κοσμίδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Νίρλας, Σαββίδης (76' Μουσικάκης).

                                                  ΠΗΓΗ: www.onsports.gr   
Twitter Bird Gadget