Μία ανάσα από το να κάνει ακόμα μία μεταγραφή είναι η Τσέλσι, η οποία ανέβασε την προσφορά της στην Μαρσέιγ για τον Βάσκο δεξιό μπακ και δίνει και τον Γάλλο χαφ, Γκαέλ Κακουτά.
Οι Μασσαλοί μαστίζονται από οικονομικά προβλήματα και αυτό είναι κάτι που τους αναγκάζει να πουλήσουν κάποιους από τους παίκτες τους. Ενας από αυτούς είναι ο αμυντικός, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος μπορεί μέσα στις επόμενες μέρες να γίνει κάτοικος Λονδίνου και συγκεκριμένα «Στάμφορντ Μπριτζ». Αυτή την κατάσταση προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι και έκανε πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ για τον Βάσκο δεξιό μπακ, που όμως απορρίφθηκε εύκολα από τον πρόεδρο της Μαρσέιγ, Βινσάν Λαμπρίν.

Οπως προκύπτει όμως από γαλλικά ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές Ευρώπης όχι μόνο τα έχουν βρει με τον 22χρονο για συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών, αλλά αναμένεται να κάνουν στην ομάδα του μία πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Αυτή είναι 9 εκατ. ευρώ συν τον Γάλλο χαφ, Γκαέλ Κακουτά, προκειμένου ο «Αθπι» να γίνει ουσιαστικά η 4η μεταγραφή μετά τους Εντέν Αζάρ, Οσκάρ και Μάρκο Μαρίν.

                                                     ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr        ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ