Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την συμφωνία της με τον Πορτογάλο τεχνικό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, για τα επόμενα δύο χρόνια με την σχετική ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα την Πέμπτη.
Ζαρντίμ και με την... βούλα
Ανακοίνωση για τον καινούριο προπονητή του Ολυμπιακού εξέδωσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας. Όπως γνωστοποιήθηκε η συνεργασία τους με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια.
Μετά την συγκεκριμένη ανακοίνωση ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα πρόκειται να πιάσει άμεσα δουλειά με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μεταγραφικές προτεραιότητες όπως εκείνες των Μασάδο και Μανωλά αλλά και παικτών που θέλει από την Πορτογαλία ο ίδιος θα τεθούν επί τάπητος.
Άλλωστε ο ίδιος έχει έτοιμη λίστα για τους ποδοσφαιριστές που θέλει στη νέα του ομάδα. Ο Ζαρντίμ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα  στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Μαζί του θα έχει τους δύο συνεργάτες του Αντόνιο Βιέιρα και Νέλσον Καλντέιρα. Στο τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών θα εξακολουθήσουν να είναι ο προπονητής των τερματοφύλακων Αλέκος Ράντος και ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης.
Υπογράφει ο Ιμπαγάσα
Από εκεί και έπειτα εντός της ημέρας πρόκειται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός άσος έχει συμφωνήσει με 50% κάτω σε σχέση με τις περσινές του αποδοχές, ωστόσο το συμβόλαιο θα προβλέπει μπόνους συμμετοχών.

                                           ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr           ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ