Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

"Κλείνει" ο Ζουέλα. Θέλει Αλωνεύτη - Ούμπιντες το ΑΠΟΕΛ

Ο Ζουέλα βρίσκεται στην Κύπρο για να υπογράψει με το ΑΠΟΕΛ, που θέλει Αλωνεύτη και Ούμπιντες. Διαβάστε το ρεπορτάζ....

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη δεύτερη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ.
Στις τελικές συζητήσεις στα γραφεία των "γαλαζοκίτρινων" στη Λευκωσία οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ περιμένουν να δουν εγγράφως και το ΟΚ της Κούμπαν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός άφησε στην άκρη τις διακοπές του στη Σκιάθο και έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ. Συμφωνία άλλωστε ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη υπάρχει εδώ και μέρες και αφορά σε διετές συμβόλαιο. Το κασέ του κυμαίνεται στα επίπεδα που είχαν θέσει ως όριο οι "γαλαζοκίτρινοι" για τη θέση του στόπερ.
Εφόσον ξεπεραστεί και ο σκόπελος της ρωσικής Κούμπαν (προς τα εκεί συνηγορούν οι ενδείξεις των τελευταίων ωρών), η απόκτηση του Αγκολέζου διεθνούς κεντρικού αμυντικού θα ανακοινωθεί και επίσημα. Το δεύτερο sms προς τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, δεν θα αργήσει.
Αναμονή για Αλωνεύτη
Μέσα στα επόμενα δύο 24άωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Στάθη Αλωνεύτη. Οι "γαλαζοκίτρινοι" περιμένουν την απάντηση του Κύπριου άσου μέχρι την Τετάρτη και αισιοδοξούν πως αυτή θα είναι καταφατική. Πιστεύουν ότι το τριετές συμβόλαιο που του προσφέρουν και η οικονομική φερεγγυότητα του ΑΠΟΕΛ είναι στοιχεία ικανά για να αφήσει στην άκρη ο παίκτης τους όποιους ενδοιασμούς λόγω του "πράσινου παρελθόντος" του.
Σ' αυτό άλλωστε ποντάρουν και προχώρησαν στην υποβολή πρότασης προς τον Αλωνεύτη: στον καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό εγωισμό του και στην επιθυμία του να δώσει απαντήσεις μετά την αποχώρησή του από την Ομόνοια.
Στέλνουν Ούμπιντες
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελλαδικού Τύπου, ο Χαβιέρ Ούμπιντες βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα μερίδα του Τύπου στην Ελλάδα υποστηρίζει ότι ήδη οι "γαλαζοκίτρινοι" έχουν προχωρήσει τις επαφές υποβάλλοντας και πρόταση στον Αργεντινό εξτρέμ. Ο Ούμπιντες δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Αρη, ωστόσο αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος, καθώς του οφείλεται σημαντικό μέρος του συμβολαίου που είχε αυτή τη σεζόν.
Τακτική του ΑΠΟΕΛ είναι να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τέτοιες φήμες. Το βέβαιο είναι ότι αυτή τη στιγμή πρωταρχικός στόχος για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής είναι ο Στάθης Αλωνεύτης. Αν απαντήσει καταφατικά, όπως αισιοδοξούν οι "γαλαζοκίτρινοι", θα αποκτηθεί κι άλλος ακραίος χαφ;
Σύμφωνα με πληροφορίες του Balla.com.cy, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ήθελε την απόκτηση δύο εξτρέμ, από τη στιγμή που οι ακραίου που διαθέτει τώρα η ομάδα (Μαντούκα, Χαραλαμπίδης, Τρισκόφσκι) μπορούν να μετατοπιστούν και στη θέση πίσω από τον επιθετικό. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί και για δεύτερο ακραίο, ενώ, αν αυτό συμβεί, δεν αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή, αφού προέχει να καλυφθούν άλλα κενά. Μετά τις εξελίξεις με τον Ζουέλα και τον Αλωνεύτη, στο επίκεντρο θα βρεθούν ο δεύτερος στόπερ, ο αριστερός μπακ και (σιγά-σιγά) ο επιθετικός.
                                           ΠΗΓΗ: www.sport24.gr         ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ       

Twitter Bird Gadget