Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο Ζαρντίμ σε επαφές με Ολυμπιακό, ο Πεσέιρο στην Μπράγκα;

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπράγκα αποτελεί από την Τετάρτη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό. Ο Ζοζέ Πεσέιρο προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί!

Ο Πεσέιρο φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από την Μπράγκα για να αναλάβει τον πάγκο του συλλόγου μετά την λύση της συνεργασίας με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι πολύ πολύ πιθανό να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Πεσέιρο αποτελεί τον εκλεκτό του προέδρου, Αντόνιο Σαλβαδόρ με τον έμπειρο τεχνικό τεχνικό να ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έπειτα από εφτά σεζόν.
Ο άλλοτε προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που του έχει κατατεθεί, θεωρώντας πως αποτελεί ευκαιρία στην καριέρα του.
Ένας ακόμη Πορτογάλος με παρουσία στην Ελλάδα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποτελεί εναλλακτική λύση για την Μπράγκα σε περίπτωση που δεν τα βρει με τον Πεσέιρο.
Την ίδια στιγμή οι Πορτογάλοι αναφέρουν, πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο 37χρονος τεχνικός στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Μπράγκα παρουσίασε έργο ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του.
                                              ΠΗΓΗ: www.sport24.gr          ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ      

Twitter Bird Gadget