Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Σήμερα πάμε... Τούμπα!

Την πρώτη συγκέντρωση της σεζόν 2012-2013 πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, στις 19.00 στο γήπεδο της Τούμπας, παρουσία αρκετών χιλιάδων οπαδών του Δικέφαλου στις εξέδρες, ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του θα κάνουν την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από αύριο και για την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ θα γίνονται στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την ελπίδα οι θερμοκρασίες να μην ταλαιπωρήσουν σε μεγάλο βαθμό το έργο της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών. Την μεθεπόμενη Πέμπτη η αποστολή πρόκειται να αναχωρήσει για το Ντόρβερτ της Ολλανδίας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπως είναι γνωστό, κατά τη διάρκεια της αποστολής στο εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Ειδικότερα, στις 14 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στο Άρνεμ τη βελγική Μονς, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα, και πάλι στο Άρνεμ θα αγωνιστεί κόντρα στην ολλανδική Τσβόλε. Το τρίτο τεστ του ΠΑΟΚ θα δοθεί επί γερμανικού εδάφους στην περιοχή Κρένφιλντ με μία εκ των Φίτεσε, Άλκμααρ. Πριν από τα πρώτα επίσημα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν, ο Δικέφαλος θα φιλοξενήσει στην Τούμπα στις 26 Ιουλίου σε φιλικό αγώνα, κατά πάσα πιθανότητα την Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Εκτός από τους Σαλπιγγίδη, Φωτάκη και Μαλεζά, που μόλις την περασμένη Παρασκευή ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική μας ομάδα και βρίσκονται στις πρώτες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών, απών από τη σημερινή πρώτη συγκέντρωση θα είναι κι ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο 18χρονος αριστερός μπακ τέθηκε από χθες στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Τσάνα, ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των νέων στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Εσθονία από τις 3 μέχρι τις 15 Ιουλίου. Η αποστολή αναχωρεί το Σάββατο για το Ταλίν, ενώ η εθνική θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Ισπανία (3 Ιουλίου), την Εσθονία (6 Ιουλίου) και την Πορτογαλία (9 Ιουλίου).

ΓΙΝΕΤΑΙ αντιληπτό ότι το πότε θα ενσωματωθεί ο Κώστας Σταφυλίδης με την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ντόρβερτ θα εξαρτηθεί από το πόσο θα προχωρήσει η εθνική μας ομάδα στη διοργάνωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα γήπεδα της Εσθονίας
                                          ΠΗΓΗ: www.sport103.gr          ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ  
Twitter Bird Gadget