Με γκολ στις καθυστερήσεις η Καλλιθέα πήρε τεράστιο «διπλό» στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά! Κέρδισε 1-0 και πλέον έκανε αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα!
Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις αλλά και τρία δοκάρια, η Καλλιθέα κατάφερε να πάρει την νίκη επί του Πλατανιά στην Κρήτη και να μπει ξανά στο παιχνίδι της ανόδου.
Το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν την άμυνα τους και να μην βγαίνουν μπροστά να ρισκάρουν.
Η Καλλιθέα είχε μια μικρή υπεροχή, χωρίς όμως να μπορεί να την μετατρέψει σε κάποια αξιόλογη φάση. Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι, έδειχναν για άλλη μια φορά πως ξέρουν καλά να αμύνονται και πως είναι μια πολύ δεμένη ομάδα.
Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς δεν έπαιρναν επιθετικές πρωτοβουλίες, ενώ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 67' όταν ο Μουσταφίδης αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα.
Και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα ολοκληρωθεί χωρίς γκολ, ο Αρβανίτης στο 94' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πλατανιά, μετά από ασταθή απόκρουση του Λαζαρίδη.
Συνθέσεις
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Τζάνης, Δέντσας, Γκονζάλες, Πάγκαλος (46' Μαρτσάκης), Μιρτσέτα (80' Μαραγκός), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης.
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Αρκούδας, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Κατσίκης (70' Φαρινόλα), Καλτσάς (63' Πρίπου), Μαρουκάκης (77' Ντιαλό).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Καραβασίλης (Καβάλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες - Καλτσάς, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Τακίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 67' Μουσταφίδης

Ειδική Βαθμολογία - 3η αγωνιστική πλέι οφ
 
1. Καλλιθέα 7 (3-2)
2. Πλατανιάς 5 (3-3)
3. Παναχαϊκή 5 (5-5)
4. ΑΕΛ Καλλονής 2 (0-1)
                                                   ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr    ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ